Şimdi Ara

Arsivlik oyun tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar su anda Ingilteredeyim, burada oyunlar hic oyle bizdeki gibi pahalli degil.

bugun game ve gamestation magzalarindaydim, bazi oyunlarin fiyatlari baya dusuk, hangilerini alsam acaba dusunuyorum. varmi tavsiyeleriniz??

MGS 4 - £9.99

Heavenly Sword - £7.99

Far Cry 2 - £7.99

Mercenaries 2 - £7.99

Condemned 2 - £4.99 (valla bende inanamadim)

Dead Space - £7.99

Top Spin - £7.99

biliyorum fiyatlar dusuk ama sonucta cokta yeni oyunlar degiller..ne dersiniz?

• Mgs 4'ü o fiyata almayanı dövüyorlardır herhalde.Baya iyimiş fiyatlar hocam.
  • Mercenaries 2

Far Cry 2

bu ikisi hariç diğerlerini oneririm
  • Argosada ugra bu ara kampanyalar var bence bi xb0x360 elite jasper al -offer larda (2kol/) ve world cup 2010 hediyeliydi- 350-400arası birseydi Türkiyee imaknı yok bulamzssın bu fiyata

MGS 4 - £9.99

Heavenly Sword - £7.99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 28 Mayıs 2010; 19:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

Argosada ugra bu ara kampanyalar var bence bi xb0x360 elite jasper al -offer larda (2kol/) ve world cup 2010 hediyeliydi- 350-400arası birseydi Türkiyee imaknı yok bulamzssın bu fiyata

MGS 4 - £9.99

Heavenly Sword - £7.99

birtane fwli, bansiz fakat 3kli 360 var hocam, ya onu yaptiririm yada ugrasmam birdaha 360la..gecenlerde microsoftu aradim, garantisinin bittigini biliyorum ama bir sansimi deneyim dedim.telefondakine rica ettim, iste nolur yapin filan diye, bir mudurume sorayim dedi,sordu, mudurude maalesef ucretli yapabiliriz demis, belki biraz bastirsaydim yaptirtirdim.ucret olarak 80 kusur pound istediler, ulan 2. elde zaten o fiyata satiliyor

bu arada oyunda argostan alinmaz be hocam, ya game, ya gamestation yada computer exchange, arada cok fazla fark olmuyor genelde ama yine bazi oyunlarda 2-3 pound fark edebiliyor..

• Dostum pm attım bi bakarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnMartin

Dostum pm attım bi bakarmısın

hocam tam simdi sana cevap yaziyordum fakat GSM numara onayi filan dedi, burda oldugumdan GSM numarasini onaylatamadim o yuzden PM atamiyormusum,

Anca eylul/ekim gibi mumkun hocam ya, yoksa seve seve hic sorun degil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerileri
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

Mercenaries 2

Far Cry 2

bu ikisi hariç diğerlerini oneririm

dostum tam ben yazacaktım sen yazmıssın
    aekadasında dedıgı gıbı bu 2 sı harıc alayını topla memnun kalırsın pısman olmassın
  • Mercenaries hariç diğerlerini al. FarCry 2 de iyi oyundur.
  • sagolun arkadaslar

yarin gidip mgs4, heavenly sword ve street fighter aliyorum

bu arada yakin bir zamanda gelirsem buradan yazar, isteyenlerede getirebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazycanary

sagolun arkadaslar

yarin gidip mgs4, heavenly sword ve street fighter aliyorum

bu arada yakin bir zamanda gelirsem buradan yazar, isteyenlerede getirebilirim

iyice karıştırayım kafanı

Heavenly Sword yerine Dead Space al.
  • demon's souls
  • @wasserman - onuda aliriz hocam

@Duna - imkani yok rpg oynayamam hocam ben, ama oda cok ucuzdu

daha baya oyun var boyle, zaten killzone 2 aldim 7.99a
  • ya sen ne sanslısın adamsın volkanlara gelesin orda kalasın emi en kötü 30-40 tl ucuza alıyorsun Türkiye fiyatından

buarada baktımda gamestation ın sitesine red dead redemtion 40 pound argosta 35 pound ki ben olsam ing.deyken ebayden alırdım ucretsiz kargo ile 30 pound

(bu arada demon's souls rpg tarzını seviyorsan cok yakında pal 2.bölge vers. cıkıyor hazirandan sanırım sakın kacırma tartısmasız en uzun sureli ve en iyi oyundur youtubedan gameplaylere bakabılırsın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 28 Mayıs 2010; 21:35:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

ya sen ne sanslısın en kötü 30 tl ucuza alıyorsun Türkiye fiyatından

buarada baktımda gamestation ın sitesine red dead redemtion 40 pound argosta 35 pound ki ben olsam ing.deyken ebayden alırdım ucretsiz kargo ile 30 pound

vall donerken ne var ne yok topluycam

hocam evet alacak yer cok,game,cex,shopto,argos,ebay..mutlaka birinden birinde ucuza bulursun..bazen tesco,sainsburys filan bile daha ucuz olabiliyor.en son 28e lost planet 2 aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: crazycanary

quote:

Orijinalden alıntı: JohnMartin

Dostum pm attım bi bakarmısın

hocam tam simdi sana cevap yaziyordum fakat GSM numara onayi filan dedi, burda oldugumdan GSM numarasini onaylatamadim o yuzden PM atamiyormusum,

Anca eylul/ekim gibi mumkun hocam ya, yoksa seve seve hic sorun degil...

tamam dostum o zaman sana orada iyi günler geçirmen dileğiyle

• MGS 4'ü o fiyata kesin al dostum.
  • bu fiyatlara bence o oyuların hepsinden birer tane al
  • MGS 4 harici hiçbiri bi işe yaramaz alırsın yüzlerine bile bakmassın bi kenarda durur
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

MGS 4 harici hiçbiri bi işe yaramaz alırsın yüzlerine bile bakmassın bi kenarda durur

alakası bile yok

heavenly sword u oynamadım ama dead space ve condemned 2 harika korku oyunları özellikle condemned 2 yi ben çok semiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj 23 -- 29 Mayıs 2010; 17:47:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.