Şimdi Ara

Arsivlik oyun tavsiyeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • heavenly sword' al oyna derim baska birsey demem dostum sana
  • valla buralar kafayi yemis, utanmasalar bedava verecekler oyunlari

Dantes Inferno - £12.99

Brutal Legend - £12.99

WWE - £15.99

Resistance 2 - £6.99

Spider Man 3 - £6.99

Tekken 6 - £14.99

valla ne alacagimi sasirdim. sanirsam 5-6 alip trye geldigimde yeni oyunlarin takasinda kullanirim en kotu ihtimalle
  • mgs al derim fiyat iiii
  • fiyatlar cidden güzel hayırlı olsun şimdiden...

bu arada merc. oyununa herker abartı bir önyargı ile yaklaşıyor ama xbox da single ını bitirmiştim deli gibi eğlenceliydi ama öyle böyle değil helikopter dahil gemi dahil her türlü aracı kullanıp görevleri bitirip paralı askerlik yapıyorsun, hele ps3 de tüm senaryoyu online arkadaşlarınla oynayıp oyunu bitirmek sanırım mükemmel olur... valla ben shopto dan kolluyorum oyunu güzel fiyat verince çakacam 1 adet :)
  • MGS 4 veya Heavenly Sword
  • modern warfare 2 bak bence ucuzsa ya da bc2

bana da bi 360 oyunu alırsın artık
  • çok ucuzmuş oyunlar ya, benim gibi arşivci bir insan olduğunu bilsem hepsini al koy arşive derdim. ama mgs 4 ve heavenly sword diyorum 1-2 tane alacaksan.
  • Fiyatlar çok iyi nede olsa yurtdışında adamı soymuyorlar. İnsana değer veren toplumlar var. Bizdeki gibi yolunacak kaz gözüyle bakmıyorlar insanlara.

ShopTo vb. siteler olmasa kazık yemeye devam edecektik valla. Aslında net olmasa çok kötü olurdu. Herşeyi netten alıyorum birkaç yıldır. Yemeği bile netten söyler oldum. :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.