Şimdi Ara

Rymdkapsel'i denedik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  

Rymdkapsel, geçtiğimiz günlerde Appstore ve Google Play'deki yerini aldı. Biz de minimalist bir çizgiye sahip olan bu strateji oyununu donanimhaber.com ailesi adına denedik.

Bir uzay istasyonunun komutasını ele aldığımız Rymdkapsel'deki amacımız bu istasyonu olabildiğince genişletmek ve ayakta tutmak. Bu amaç oldukça basit gibi görünse de uzay istasyonundaki birimlerin sayısı artması ve istasyona yapılan saldırıların yoğunlaşmasıyla birlikte amaç zorlayıcı bir hal alıyor. İstasyonun ne kadar ayakta kalacağı sorusunun yanıtı ise, birimler arasındaki dengeyi ne kadar iyi kurabileceğinize bağlı.

Bağımsız bir geliştiricinin elinden çıkan Rymdkapsel, harika grafiklere sahip olan milyon dolarlık bir yapım değil. Ancak, geliştirici Rymdkapsel'in dünyasını geometrik şekiller üzerine kurarak her şeyi basite indirgemiş ve özgün bir görsellik sunmayı başarmış.

Kafa dinlemenize yardımcı olacak hafif tonda bir tema müziğine sahip olan Rymdkapsel, ses efektleriyle de müziklerdeki başarısını yineliyor. Bu arada Rymdkapsel'in tema müziğini ayrıca satın alabileceğinizi de belirtelim. Yapımın sınıfta kaldığı tek nokta ise, müzik çeşitliliğinin sağlanamaması oluyor. Rymdkapsel'in kontrolleri ise; tıkla, kaydır, sayfa yakınlaştır ve sayfa uzaklaştır gibi basit dokunmatik ekran hareketlerinden oluşuyor.

Strateji türünden hoşlanan mobil oyunculara önerebileceğimiz Rymdkapsel, farklı bir deneyim sunmak için sizleri bekliyor. Rymdkapsel'e aşağıdaki market bağlantılarından ulaşabilirsiniz.

• Hemen deniyorum. :)
  • indirim gelsin kaçırmam
  • Bisi anladiysam Rymdkapsel olayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere de harbiden konu başlığına yazılan gibi deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Bisi anladiysam Rymdkapsel olayim.

+2
  • App slotsda kredi yetiyordu ama reedem kodu al dediğimde hiçbir şey yapmıyordu kafayı yemiştim. 1 dolar olur olmaz alacağım çok güzele benziyor.
  • kesinlikle bişey belli diil bu oyuda

• "Strateji türünden hoşlanan ve birazda kafa dinlemek isteyen mobil oyunculara önerebileceğimiz Rymdkapsel,"; Ironi

• Ne yapmaya calismis oyle ?

• Ne yapmaya calismis oyle ?

• ''Bağımsız bir geliştiricinin elinden çıkan Rymdkapsel, harika grafiklere sahip olan milyon dolarlık bir yapım değil. Ancak, geliştirici Rymdkapsel'in dünyasını geometrik şekiller üzerine kurarak her şeyi basite indirgemiş ve özgün bir görsellik sunmayı başarmış.'' He ya öyle ama fiyatı 8 tl, çakallar. Sonra neden apk mania.!

• oyunu nasıl oynucaz onu acıklasaydınız bari

• Ben dün gece 4-5 saat oynadım ki bu kadar oynayacağımı tahmin etmiyordum. Zaten bir el 1-1.5 saat sürebiliyor.

Oyunda tetris gibi şekillerden uzay üssü kuruyorsunuz. Bir yandan üretiyor bir yandan bunları ordan oraya taşıyor ve genişliyorsunuz. Mesela bahçede yeşillik yetişiyor onu mutfağa taşıyıp yiyecek yapıyor onuda bölük yatak odalarına taşıyıp yeni kişi oluşturuyorsunuz. Sonra silah birimlerine aktarıp kendinizi savunabiliyor bir yandan da araştırma yapabiliyorsunuz ama saldırılar gittikçe artıyor. Mesela ben maksimum 37 saldırı dayanabildim.

3 gorevden ikisini yaptım. Bu gecede üçüncüsünü yaparım.

• Beyler işi olan kurmasın saatlerinizi yiyor oyun
    Eğer mantığı anlarsanız baya sarıyor
    Yanlış strateji kurarsanız minionlar artmak yerine azalıyor. Hem de saldırılar arası süre gittikçe kısaldığından, yemeğe ağırlık verip minion üretmekle kısa süre içinde defansa dönmek çok zor oluyor. Benim 1 saatlik oyunda 8 miniondan 2'ye düşmüştüm, hem de 1 uzay istasyonunu %96 kadar araştırmışken..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oooo gun beyciğim övmüş oyunu alıcam sanırım. indirim olunca ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Ben dün gece 4-5 saat oynadım ki bu kadar oynayacağımı tahmin etmiyordum. Zaten bir el 1-1.5 saat sürebiliyor.

Oyunda tetris gibi şekillerden uzay üssü kuruyorsunuz. Bir yandan üretiyor bir yandan bunları ordan oraya taşıyor ve genişliyorsunuz. Mesela bahçede yeşillik yetişiyor onu mutfağa taşıyıp yiyecek yapıyor onuda bölük yatak odalarına taşıyıp yeni kişi oluşturuyorsunuz. Sonra silah birimlerine aktarıp kendinizi savunabiliyor bir yandan da araştırma yapabiliyorsunuz ama saldırılar gittikçe artıyor. Mesela ben maksimum 37 saldırı dayanabildim.

3 gorevden ikisini yaptım. Bu gecede üçüncüsünü yaparım.

Hocam pek wotta takılmıyorsunuz şu aralar sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakalım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.