Bildirim
Rymdkapsel'in fiyat etiketi ve çıkış tarihi belli oldu
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeni çıkan oyunlarda birden 3$ 5$ yazmanın mantığını anlamıyorum. Arkadaş bir günlüğüne de olsa bedava yap millet alsın beğensin sonra ücretli yap. Ya da hadi bilemedin 1$ yap. Oyunun tanınsa da bilinse de öyle olmuyor. Tutmuyor her zaman. -
quote:
Orijinalden alıntı: Vapors
Yeni çıkan oyunlarda birden 3$ 5$ yazmanın mantığını anlamıyorum. Arkadaş bir günlüğüne de olsa bedava yap millet alsın beğensin sonra ücretli yap. Ya da hadi bilemedin 1$ yap. Oyunun tanınsa da bilinse de öyle olmuyor. Tutmuyor her zaman.
Biz de apk'sını buluruz dert ettiğiniz şeye bak :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: deneme_programı
quote:
Yeni çıkan oyunlarda birden 3$ 5$ yazmanın mantığını anlamıyorum. Arkadaş bir günlüğüne de olsa bedava yap millet alsın beğensin sonra ücretli yap. Ya da hadi bilemedin 1$ yap. Oyunun tanınsa da bilinse de öyle olmuyor. Tutmuyor her zaman.
Dikkat et de kendi ekran boyutuna göre bul apksını :) Bir de sağlamını bul da oyundan falan atmasın, kapanmaya zorla hatası vermesin. Uçak moduna falan gir :)
Bu arada biz de bulabiliyoruz illegal halini bilgin var mı bilmiyorum. Mesele de o değil zaten. Ben yasal uygulama kullanan kullanıcıları düşünerek bu söylemde bulunuyorum.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: deneme_programı
quote:
Dikkat et de kendi ekran boyutuna göre bul apksını :) Bir de sağlamını bul da oyundan falan atmasın, kapanmaya zorla hatası vermesin. Uçak moduna falan gir :)
Bu arada biz de bulabiliyoruz illegal halini bilgin var mı bilmiyorum. Mesele de o değil zaten. Ben yasal uygulama kullanan kullanıcıları düşünerek bu söylemde bulunuyorum.
Hocam öğrenci adamız çok para kazanırsak yasal kullanırız ben o açıdan söyledim sorun yok :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ee
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X