Şimdi Ara

Ryobi Akülü 18V 3 lü Set 1500 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Akülü 18V Set

R18DDJSSDS-LL20S

1 Adet RCD1802M - Akülü Matkap (Zero Versiyon)
    1 Adet R18JS - Akülü Dekupaj (Zero Versiyon)
    1 Adet R18SDS Akülü Kırıcı/Delici (Zero Versiyon)
    2 Adet RB18L20 - 2,0 Ah Akü (One+Plus Teknolojili)
    1 Adet BCL1418H - Şarj Cihazı
    1 Adet Bez Çanta
    1 Adet Yelek
    https://yiltas.com/ryobi-akulu-18v-3-lu-setyelek-hediyeli

Bu ürün diğer sitelerde daha yüksek fiyatlı.
    Kullanan var mı?
    Ürünü maximum karta taksitli satacak firma varmı? Yıltaş Maximum a taksit yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fidelo -- 27 Eylül 2018; 16:5:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fidelo

Ryobi R18DDJSSDSLL20S One +

Akülü 18V Set

R18DDJSSDS-LL20S

1 Adet RCD1802M - Akülü Matkap (Zero Versiyon)
    1 Adet R18JS - Akülü Dekupaj (Zero Versiyon)
    1 Adet R18SDS Akülü Kırıcı/Delici (Zero Versiyon)
    2 Adet RB18L20 - 2,0 Ah Akü (One+Plus Teknolojili)
    1 Adet BCL1418H - Şarj Cihazı
    1 Adet Bez Çanta
    1 Adet Yelek
    https://yiltas.com/ryobi-akulu-18v-3-lu-setyelek-hediyeli

Bu ürün diğer sitelerde daha yüksek fiyatlı.
    Kullanan var mı?
    Ürünü maximum karta taksitli satacak firma varmı? Yıltaş Maximum a taksit yapmıyor.

Boşa tıklamayın fiyat 1500

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1500 3 adet el matkap alacaksak, aç kalırız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı yanlış girmişlerdir, alırsınız iptal ederler, 3 ay para iadesi için uğraşırsınız.
  • Ryubi diye bir marka hiç duymadım. Makita, Black & Decker, Dewalt, Stanley varken neden bu tercih edilsin ki?
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    ryobi özellikle yurt dışında kullanılan oldukça kaliteli ve hırdavat konusunda iyi bir marka. biz de çok bilinmediğinden tercih edilmiyor. distribütör bayi satıcı sıkıntısı yani.
    ayrıca makita ve dewalt (orjinal olanlar) daha çok profesyonellerin tercih ettiği bir marka fiyat ve kalite açısından. b&d, einhell ise daha amatör tercihler.
    stanley daha çok manuel el aletleri konusunda tecrübeli.
  • ürünün fiyatı doğru ben Bolu dayım YILTAŞ bolu firması yıllardır alışveriş yaparım güvenilir bi yer. ayrıca ben daha önceden yıltaş tan o bahsettiğiniz seti aldım ve kullanıyorum gayette memnunum. buarada mobilya imalatçısıyım ve ürünü arada bi lazım oldukça değil sürekli profesyonel bi şekilde kullanıyorum. benim dikkatimi çeken dekopaj ı uzun süre kullanırsanız batarya daha kısa sürede boşalıyor sanırım motoru daha fazla akım çekiyor ondan diye düşünüyorum. ama çift batarya oluşu bu durumu sorun olmaktan çıkarıyor. darbeli matkabı ile dolap montajına gidiyorum delemediğim duvar yok gayet iyi. dewaltın darbeli şarjlı matkabı var DCD996P2 diye olan modeli tek başına 2000tl civarı ama beton delme konusunda ryobininki pnomatik kırıcı hiltili olduğu için daha kolay beton deliyor. kablolu bosch mavi seri GBH 2-28 DV var bunu artık yanımda götürmüyorum bile kablolu olduğu için bu arada dewalt ile güç konusunda kıyaslama yapmıyorum ryobi o lansmanda değil ama bu fiyata alınabilecek ve gönül rahatlığıyla kullanılabilecek bi ürün ihtiyacı olan kaçırmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Set de fiyat da çok harika duruyor. 1500 TL yaklaşık olarak 250 dolar yapar 6tl kur ile. Bu fiyata iyi bir markanın 18 volt setini alıyorsunuz. Ryobi özellikle Fransada yoğun kullanılan, profesyonele yakın ürünler üreten bir firmadır, net söylüyorum bu fiyata bu set alınır.

Firmayı bilmem, hani kutu içerisinden hıyar çıkarsa sorumluluk kabul etmem (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünü alan var mı sipariş geçicem ona göre ?
  • Bende normal darbeli matkapı var Ryobi'nin ve çok kaliteli. Amekida kullanıldığını biliyorum yanlış bilmiyorsan AEG firmasının Amerika pazarında kullandığı firma.
  • ryobi marka olarak çok iyidir, tavsiye ederim, Japon markası aeg satın almıştı sanırım, bende köydeki otları biçmek için motorlu makinasını almıştım, kullanmasını bilmeden o kadar zorlamana rağmen bamamısın demedi,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ürünü aldım arkadaşlar ürün orjinal herkese tavsiye ederim, başka alanda olmamış anlaşılan
  • Ryobi'nin ürünleri iyidir arkadaşlar. Türkiyede yeni yeni satılıyor ürünleri çok bilindik olmamasının sebebi bu.
    hani bi dewalt, makita değil bu markalarla yarışan bir marka 1 segment aşağısı desekte olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.