Şimdi Ara

RYSE: Son of Rome (ANA KONU) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
33.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Drizz_t

Cevat Yerli oyunun PC platformuna gelmeyeceğine dair açıklama yapmıştı

bu güne kadar bir çok oyun gördük pcye gelmeyecek deyip pcye yaptılar pse çıkmaz diyip ps versiyonu yaptılar ...
    belki gelmez ama firmalar oyunda zarar ederse pcye çıakrtıp zararı karşılamak isteyebilir,sonuçta artık oyunlar pc iskeletinde yapılıyor pcye dönüşüm için firmaların eskisi kadar uğraşması gerekmez.

• Gaza gelmiyorum diyen, oyuncu değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 3 Aralık 2013; 14:05:25 >
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Bu trailer beni normalde gaza getiriyor birde Turkce ile dahada guzel olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trailer mükemmel olmuş, özellikle arkadaki müzik insanı gaza getiriyor.
  • Oyunun nerdeyse tum walkthrough larini izledim gayet guzel oynanir..bu nesilde bile ne oyunlar oynadik ryse en azindan bi kere bitirilir ki ben sirf o gercekci grafikler icin bile oyunu 2-3 kere oynarim..

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bu oyun oynanmaz mı yav sırf atmosferi grafikleri için oynanır inanılmaz görünüyor grafikler

yapay zeka vasatmış.

• internetten izledim ilk 3 partını... Grafikleri çok güzel ama hep aynı tip düşmanlar, suratları vucut şekilleri bile aynı neden öyle yapmışlar anlamadım. Beklediğim gibi bi oyun olmamış malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

internetten izledim ilk 3 partını... Grafikleri çok güzel ama hep aynı tip düşmanlar, suratları vucut şekilleri bile aynı neden öyle yapmışlar anlamadım. Beklediğim gibi bi oyun olmamış malesef...

evet o çok rahatsız ediyor.4tip filan var düşman.
    ancak grafikler oyna diyor..oynamazsan yazık olur diyor.
  • 5 tip dusman olmasi tamamen oyunun aceleye getirildiginin kaniti zaten belliki ms baski yapti crytek e.. belkide adamlar 2014 te cikaracaklardi oyunu ms 22 kasim diye baski yapmistir kesin..yani burda bir suclu aranacaksa o ms olmalidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

internetten izledim ilk 3 partını... Grafikleri çok güzel ama hep aynı tip düşmanlar, suratları vucut şekilleri bile aynı neden öyle yapmışlar anlamadım. Beklediğim gibi bi oyun olmamış malesef...

evet o çok rahatsız ediyor.4tip filan var düşman.
    ancak grafikler oyna diyor..oynamazsan yazık olur diyor.

Çok net bişey var, oyunlarda benzeri çok az olan bi tarih dönem, ve harika bir dönem aslında, ama gerçekten efsane olabiliecek potansiyeli olan oyunu, sıradanlaştırdılar, bence kesin oynanır, ne kadar sarar , ne kadar zevk verir orası tartışılır. Dediğiniz 4 tip asker gibi bir şey kabul edilemez, dead risingde 1000 zombi var , alayı farklı, komik yani bu kadar oyuncuları küçümsemeleri bence.

• Ama bu görselliğe de ayıp etmemek lazım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce oyunu bitirdim, bence oyunu oynamadan düşman karakterlerinin kısıtlılığına takılmayın, zaten ana karakterler ile savaştığınız bölümler oyunun can alıcı noktaları, ayrıca nuwanda87'nin örneklediği gibi hikayenin gidişatına ve görselliğe kapılıyorsunuz oynarken, çoğu zaman yok artık dediğim kaplamalarla karşılaştım. Eksikleri fazla dert edecek noktalarda değildi bana göre. Hele ki oyunun sonuna doğru %70'i geçtiğinizde daha bir sinematik hal alıyor, son sahnesi de özellikle hem size film gibi hikayeyi izlettiriyor, hem de sizin elinizden oyunun bitmesini sağlıyor.

Kısacası neden 50€ verdim derim gibi geliyordu ama şimdi oynamamış olsaydım yine alırdım diyorum, Tabi bu düşüncem Roma dönemi, tarihi mekanlar ve zamanına tam oturan tasarımda bir oyun olması ilgimi özellikle çektiğinden de kaynaklanıyor olabilir. Yani yazdıklarım tamamen kişiseldir.

Tabi şimdi multiplayer zamanı, birkaç kez denedim co-op modu keyifli olacağa benziyor, o da sıkarsa achievementları olabildiğince tamamlayıp oyunu takasa veririm.

• Single süresi kısa mıydı,kaç saatte bitirdiniz ?
  • Yaklaşık 1 haftada bitirdim günde 1 saat civarı oynayarak, sanırım toplamda aralıksız 8 saat gibi bir sürede bitirilebilir.

• Arkadaşlar oyun güzel olmuş. İlerde Rome total war 2 ve bunu birleştirdiklerini düşünsenize satış rekoru kırar bence. Belki çocuklarımız görür o günleri.
  • Ryse üzerinde Next-Gen tecrübesini atmıştır diye düşünüyorum Crytek, Ryse'ın yeni oyunları ile aynı tema ve grafik üzerinde, oynanış adına daha sağlam gelebilirler ki beklenti ve duyumlar o yönde.
  • Crytek xboxone da resmen grafik şöleni yapmış ,Cgi kalitesinde sinematik bir oyun olmus .Oynanışı cok begendim .6 lık bir oyun asla değil.

• Oyun kinekten kontrol edilebiliyormu sanki öyle bişey görmüştüm

• Xbox gelmiyor gelmedikçe PTT'yi bombalayasım geliyor rafta paketi açılmamış Ryse öylece yatıyor ah ulan bir işimizde uzamadan süründürülmeden profesyonel bir şekilde yürüsün şu ülkede gözümüz açık gideceğiz.Konsol bir gelsin SS bombardımanı yapacağım burayı.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.