Şimdi Ara

RYSE: Son of Rome (ANA KONU) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
33.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ghostliving

Kim dedi 5 saat olacak oyun diye ? Çıkmamış oyun için kahin gibi konuşmayın. Oyunun kaç saat süreceği açıklanmadı.

iyi.

çıkınca bir daha konuşuruz burada seninle.
  • Multisi sağlam olmayan oyun gelip geçici hevestir, en baba iki kez bitirsin sonra açmak istemezsizn. Devir multiplayer devri.
  • Oyunu bizzat bugün tekrar denedim , daha önce alpha versiyonunu denemiştim . Bence efsane bir oyun geliyor, alpha ile alakası yoktu baya ilerlemişler ve oyunun dinamiklerini düzeltmişler , qte ıda isterseniz yapıyorsunuz , finish him gibi adamı dövüp son darbeye kadar getiriyorsunuz sonra isterseniz normal şekilde isterseniz qte şeklinde finish him yapıyorsunuz . Finish him lerde bir çok kombo yapılabiliyor . Benim oynadığım arena tarzıydı single modu bambaşka olacak eminim, ama arena kısmı bile güzeldi kendini zevkle oynatıyor .

Kesinlikle çıkışda xbox one ile bu oyun alınır . Biz siparişimizi verdik kuzen ile :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Oyunu bizzat bugün tekrar denedim , daha önce alpha versiyonunu denemiştim . Bence efsane bir oyun geliyor, alpha ile alakası yoktu baya ilerlemişler ve oyunun dinamiklerini düzeltmişler , qte ıda isterseniz yapıyorsunuz , finish him gibi adamı dövüp son darbeye kadar getiriyorsunuz sonra isterseniz normal şekilde isterseniz qte şeklinde finish him yapıyorsunuz . Finish him lerde bir çok kombo yapılabiliyor . Benim oynadığım arena tarzıydı single modu bambaşka olacak eminim, ama arena kısmı bile güzeldi kendini zevkle oynatıyor .

Kesinlikle çıkışda xbox one ile bu oyun alınır . Biz siparişimizi verdik kuzen ile :)

Kardesim sen nerde denedin oyunu avrupadami yasiyorsun? Qte ler istege baglimi oluyor onu anlamadim? Ayrica arena modu dedigin heralde horde modu gibi olsa gerek 4 kisi co-op oynaniyomu bu? Buarada oyunda bir kombo sistemimi var yani ornegin ilerledikce yeni kombolarmi aciliyor yoksa xyz ye basinda standart hareketlermi yapiliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Oyunu bizzat bugün tekrar denedim , daha önce alpha versiyonunu denemiştim . Bence efsane bir oyun geliyor, alpha ile alakası yoktu baya ilerlemişler ve oyunun dinamiklerini düzeltmişler , qte ıda isterseniz yapıyorsunuz , finish him gibi adamı dövüp son darbeye kadar getiriyorsunuz sonra isterseniz normal şekilde isterseniz qte şeklinde finish him yapıyorsunuz . Finish him lerde bir çok kombo yapılabiliyor . Benim oynadığım arena tarzıydı single modu bambaşka olacak eminim, ama arena kısmı bile güzeldi kendini zevkle oynatıyor .

Kardesim sen nerde denedin oyunu avrupadami yasiyorsun? Qte ler istege baglimi oluyor onu anlamadim? Ayrica arena modu dedigin heralde horde modu gibi olsa gerek 4 kisi co-op oynaniyomu bu? Buarada oyunda bir kombo sistemimi var yani ornegin ilerledikce yeni kombolarmi aciliyor yoksa xyz ye basinda standart hareketlermi yapiliyor?

Ben Viyana'da yaşıyorum . Kuzenime bir email gelmiş Microsoft dan konsol çıkmadan oyunları denemek için güzel bir etkinlik yapmışlar , kocaman bir yer kiralamışlar buraya email yolladıkları insanlar bedavaya gelip oyun oynayıp yemek yiyip içebiliyorlar, 1 kerelik yemek ve içecek bedava sonrasında kendin ödemelisin .

Hiç sıra vs beklemeden istediğin oyunu deneyebiliyorsun, istediğin kadar oynayabiliyorsun . Gerçekten çok takdir ettim Microsoft u .

Ryse ı daha önce yine Viyana'da gerçekleşen GameCity fuarında test etmiştim hiç beğenmemiştim , oradaki versiyon alpha sürümüymüş, şimdi denediğim beta versiyonuydu.

Qte hakkında ; düşman ile kavga edince son vuruşlardan önce finish him yapabilirsin diye bir işaret çıkıyor düşmanın kafasının üstünde o zaman istersen qte tarzı öldürebiliyorsun istersen normal şekilde vurarak öldürebiliyorsun. Qte ler de farklı kombolar yapılabiliyor , oyun içinde de adamın kombo yeteneği sürekli gelişiyormuş , ben o kadar uzun oynamadım . Umarım aldığımız puanlar ile açıyoruzdur bu komboları daha tam bilmiyorum nasıl olduğunu .
    Oynadığımız mod hangisiydi bilmiyorum , bir arenada sürekli daha zorlu rakipler geliyordu. Sanırım horde oluyor bu mod.

Grafik ve oynanış olarak çok hoşuma gitti.
    Kesinlikle alacağımız bir oyun ( kuzenle ) .

• Evet horde modunu oynamışsınız kuzen ile. Bilgiler içinde sağolasın, iyi oldu bu yeni bilgiler.
  • Uzun metrajlı bir gameplay gelse farklı bölümden çok iyi olucak
  • @ulwi Bilgiler icin sagol oyun 2 konsol arasinda tartismasiz yeni nesilin en iyi oyunu zaten. Suana kadar oyun gereken herseyi yapiyor..

Konsollardaki en ust seviyede grafikler
    Konsollarda fazla deginilmemis roma hikayesi
    Karizmatik bir hero
    Kombo sistemi
    Eglenceli co-op multiplayer

Bilmiyorum item sistemi varmi veya varsa nasil? Umarim birazda olsa silah ve kiyafet gelistirme falan vardir..

• Roma dönemi herzaman ilgi çekici olmuştur özellikle Spartacus dizisi ilede iyice zirve yapmıştı. Bu oyun ile bir nebzede olsa o donemleri yaşayacağız.
  • Roma ile ilgili yapimlar herzaman ilgimi cekmistir crytek nokta atisi yapti gercekten, inceleyen arkadaslarin dedikleri gibi cikarsa uzun zaman oynanir bu oyun. Multiyi gectim sirf muhtesem grafikler icin bile single i 2-3 kez bitirilir..

Vay be ryse a bak nerden nereye 2010 yilinda kinect icin fps olarak tanitilmisti simdi yeni nesilin en iyi grafikli aksiyon tps si olarak cikiyor..

• Başka hangi oyunları deneme fırsatı buldunuz? Forza 5 veya Kinect 2 oyunları gibi vs...
    @ulwi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Hiç kimse ps4'ü ilah etmesin xbox one çıkış oyunudur ryse şu videoda bile ilerde konsolda müthiş exlerin geleceğinin habercisidir ve halen diyorum ryse next-gen ilk oyundur gözümde, müthiş gözüküyor gerçekten..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

Başka hangi oyunları deneme fırsatı buldunuz? Forza 5 veya Kinect 2 oyunları gibi vs...
    @ulwi

quote:

Dead Rising 3, Ryse , Forza 5, Killer instinct , Bf4 , Fifa 14, Kinect Sports, ejderhalı oyun, loco ile başlayan motorsiklet oyunu , zoo tycoon ve max .

En son üç oyunu fazla oynamadım pek hoşuma gitmedi, bf4 de sanırım 720p oldugundan çözünürlük çok gözüme battı beğenmedim, diğer oyunları çok beğendim , özellikle ryse gamecityde denediğim alpha versiyon ile alakası yoktu, bomba gibi bir oyun geliyor. Fifa 14 de nextgen olabilecek bir fark göremedim , pc deki ile aynı gibiydi.

• forza nın grafıklerı nasıldı hocam ? şimdi bız youtube dan falan ızlıyoruz vıdeoları ama tabı oralardan anlasılmaz tam olarak sız canlı görmussunuz cok farklıdır..
  • Şu Xbox ONE turları Türkiye'de de olsaydı keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

forza nın grafıklerı nasıldı hocam ? şimdi bız youtube dan falan ızlıyoruz vıdeoları ama tabı oralardan anlasılmaz tam olarak sız canlı görmussunuz cok farklıdır..

Forza 5 beni biraz şaşırttı grafik olarak, ben daha iyisini bekliyordum, ama araba sürüşü olarak ve gamepad deki yeni birbirinden bağımsız titreşim motorlarını kullanışı olarak mükemmeldi. Grafik olarak bazı kaplamalar ve aa sorunu çok dikkatimi çekti , belki final sürümünde düzeltirler, ama oynadığım kadarı ile Forza 4.5 lakabı yakışıyor .

• Yukarıda eski hali.

Yukarıda ise yeni hali var.
    Gerçekten de arada dağlar kadar fark var.Crytek'in yaptığı tercih oyuna görsel olarak çok yaramış.

• http://gearnuke.com/facial-tech-comparison-shadow-fall-vs-ryse-vs-crysis-3/

Her türlü Crytek ezmiş,çok övdükleri KZ:Shadowfall yüzler konusunda sınıfta kalmış,bariz belli,uzatmaya gerek yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

http://gearnuke.com/facial-tech-comparison-shadow-fall-vs-ryse-vs-crysis-3/

Her türlü Crytek ezmiş,çok övdükleri KZ:Shadowfall yüzler konusunda sınıfta kalmış,bariz belli,uzatmaya gerek yok yani.

KZ'de 2. resimde karakterin suratına ışık yansıdığı için net bir karşılaştırılma yapılamaz.İlk önce Crysis 3'e değineceğim.Yüzler tamamen göz boyamak için yaşlılık kırışıklığına abanmışlar.Ama KZ'de geç bir karakter gözüküyor ve hayliyle kırışıklık olmaz.Bunun dışında Crysis 3'te yüzlere odaklanınca hep aniden 10-15 fps düşüyordu bunu bizzat kendim denedim.Yani demek istediğim sırf Surat için fazladan işlem gücü kullanırken fark ettiyseniz oyun içinde o mükemmel suratları göremiyorduk ama KZ'de öldürdüğümüz Helghan askerleri bile onların fazladan işlem gücü isteyen karakterlerinden daha iyi gözüküyor.Ryse konusuna pek fazla girmeyeceğim çünkü söyleyecek bir şey yok.Suratlar mükemmel ve Crysis 3'ün aksine direk oyun içi görüntüsü amahttp://killzone.wikia.com/wiki/Echo?file=Echov1.jpg şu kalite ile karşılaştırıp daha iyi göründüğünü söylemek gereksiz olur.İki oyunda en iyi surat olarak çok çok iyi.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.