Şimdi Ara

Ryze'ın Dramı [QQ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarım sezonda bir Ryze kendi çabalarıyla nerf veya buff almadan op oluyor, sonra hemen nerfleniyor. Nedir bu Ryze'ın çektiği? O kadar nerf yemesine rağmen bir süre sonra yine görürüz turnuvalarda. Çünkü ruhu overpowered. Pes etme RYZE!

Ryze'ın Dramı [QQ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaymakPürüzü -- 18 Ocak 2015; 12:54:51 >

• K

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbi ya adam nerf yiyor ardından bişey buluyolar gene op olduğu anlaşılıyor nerf yiyo .d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skillset op

• adam haklı
  • 2 saniyede bi 500 vuran q su var daha ne olsun.

aramda kaç tane ryze gördüysem hepsi büyü nüfuzu pabuç+5 asırlık sopa çıkıyo RYZE BU DEYIL

• Derbeder olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hem tank hem öküz gibi damage var. Ulti acinca vurdugun adamin yanindakilere de aci cektiriyorsun. Skill range az ama rün ve kabiliyet ayarlayinca o sorunu da cözülüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaymakPürüzü K kullanıcısına yanıt
    E skilinin büyü direnci düşürmesini nerf yiyebilir corki ve kog gibi adclerle felaket uyumlu.
  • cunku full build ryze standart bir apc den 2 belki 3 kat daha tanky olup ayni damage i vuruyor.

ozellikle top lane icin konusayim oyunda hangi hero frozen heart alinca hayvan gibi damage atmaya basliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 18 Ocak 2015; 17:49:40 >
  • Bugun ryze cok dena ezmisti fioraya karsi.Cok koydu cidden.

• Yine aynı senaryolar.
  • W 24 saniye oldu.
  • Güle güle Ryze...
  • ne istiyorlar bu ryze dan onu güçsüzleştireceklerine diğerlerini güçlendirsinler. kayle vuramadan tek yiyor mesela eskisi gibi değil
  • Ulan bir şampiyonu mainim yapmaya gelmesin en fazla 2 haftaya nerf yiyor. Hiç uğraşmadan plat 3'e kadar taşıttırdı. Zamanım olsa rahat şekilde elmasa kadar çıkabilecektim.

Gerçekten çok vuruyor ve nerf mutlaka gerekiyor ama yediği nerf, nerf değil ki. Şu ana kadar gördüğüm en büyük nerf oldu. Birden bire bu kadar büyük bir nerf görmedim LOL'e başladığından beri.
    Resmen öldürmüşler. Anasını bellemişler.

Aha bu da oyunlarım. Kendisine teşekkür ediyorum atlattığı ligler için

http://tr.op.gg/summoner/userName=Superdrone

• quote:

Orijinalden alıntı: Superdrone

Ulan bir şampiyonu mainim yapmaya gelmesin en fazla 2 haftaya nerf yiyor. Hiç uğraşmadan plat 3'e kadar taşıttırdı. Zamanım olsa rahat şekilde elmasa kadar çıkabilecektim.

Gerçekten çok vuruyor ve nerf mutlaka gerekiyor ama yediği nerf, nerf değil ki. Şu ana kadar gördüğüm en büyük nerf oldu. Birden bire bu kadar büyük bir nerf görmedim LOL'e başladığından beri.
    Resmen öldürmüşler. Anasını bellemişler.

Aha bu da oyunlarım. Kendisine teşekkür ediyorum atlattığı ligler için

http://tr.op.gg/summoner/userName=Superdrone

Daha nerf gelmedi bu neyin kafasi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.