Şimdi Ara

ryzen 1600 alacaklara tavsiye (belkide tüm ryzenlar için) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • a320m' e 100 lira katıp b450 serisi bir kart alıp, overclock özelliği baştan hepsinde olan AMD' nin bu güzel özelliğinden neden faydalanmayalım? (intel bunun için bile sömürüyor)
  • Gün geçmiyor ki ilginç bir konu daha görmeyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakart bir sistemin temelidir. Temel kötü olursa ne ram takabilirsin ne cpu yükseltebilirsin ne de nvme ssd takabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Stok fan - stok voltaj - Ryzen 5 1600(3.9ghz) - GA-A320-DS3 akıyor maşAllah..

4+ üzeri değerler için B serisi tabi ki lazım.. Gerek var mı peki 4+ üzerine?? Bence hiç gerek yok.. Güncel her oyuna fazlası ile yetiyor..

Dolar patlamamış iken çok cüzzi rakamlara aldığım bir anakart idi.. Gayet memnunum.. Tercih meselesi fakat A serilerini karalamanın manası yok..

Her türlü iş yapıyor..
  • Bende de ryzen 1600 var.İlk çıktığında yeni sistem toplamıştım.İşlemciden o kadar memnunum ki anlatamam.Stok fanı oc da yeterli geldi bana.

1600 den önce fx6350 kullanıyordum fakat soğutmayı bir türlü beceremiyordum.2 tane fan denedim bana mısın demedi en son sıvı soğutmaya geçtiştim de o şekilde halletmiştim.Hava soğutmayla kullanmak işkenceydi resmen.Kafa, beyin kalmıyrdu sesten gürültüden.Fanın sesi taa diğer odalardan duyuluyordu.Ryzen 1600 o kadar sessiz ki dünya varmış dedim
  • Asus EXA320m Gaming ve R5 1600 12nm aldım kafam rahat. Benim için yeterli bir performansı var ve henüz ısınan bir parçasını görmedim Stok fanla kullanıyorum ve sistemi toplarken olabildiğince ucuza kaçmaya çalıştım aynı fiyata Gigabyte B450m S2H de alabilirdim ama 400 tl bandında bir anakart ne kadar overclock performansı verebilir ki? diye düşünüp a320 aldım. Ha bir de anakartın köşesindeki rgb ledlerin de etkisi olmuş olabilir Bence anakart için 650 tl ve üstü bütçe ayıramıyorsanız b450 çok da şart değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtik -- 23 Ocak 2020; 23:29:24 >

• Luke Neil kullanıcısına yanıt
    Bu tarz paylaşımları beğeniyorum benim konuma da bi bakarmıaın Luke

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ryzen 1600 ısınıyor arkadaşlar b350m e gerek yok
  • BoşnakAğa kullanıcısına yanıt
    3. Nesil ile beraber Aradaki fark rakamlarla göz ardı edilebilir konuma gelmişken, göz ile farkın anlaşılması imkansız halde ve güç tüketimleri intele göre ciddi seviyede düşmüş bunların hepsinin üstüne intele göre amd sistem kurmanın maliyeti çok ciddi avantaj sağlarken sen neyi saçmalıyorsun gerçekten anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.