evet aidadan 3200 mhz için olanları alıp tamamen manuel yaptım, çipler b-die ama en son 1,37 ye çıkmıştım, şimdi 1,38 e kadar deneyeceğim, sb voltajı 1,05 temi kalsın onu da 1.1 yapayım mı? yada hepsini deneyim en iyisi bi daha 1,38 e kadar.
şahımerdanŞ
kullanıcısına yanıt
Sb 1.1 e dayayabilirsin. Ram voltajı da 1.37 gibi bir değer olabilir. Bu arada ram boot voltaj var ise onu da 1.35 yap. Bazı ryzen anakartlarda bu ayar var boot olmasını kolaylaştırıyor
CagriErcan
kullanıcısına yanıt
olmadı yine, neyse 2933 de iyi bi değer ben bunla devam edecem artık, zaten şimdi farkettim gskill sitesinde am4 platformuyla değil threadripper ile uyumludur diye not düşmüş.
4 DIMM kullandığınızda çıkacağınız hız doğal olarak düşer. O garanti edilen hızlar Threadripper'de 4 kanal bellek kullanım için. 4 DIMM olunca bellek kontrolcüsünün üzerindeki yük çok artıyor. Dolayısıyla yaşadığınız şey gayet doğal. 4 DIMM ile hiçbir platformda başarılı bir OC performansı da alamazsınız XMP'ler de çalışmaz genelde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme