Şimdi Ara

Ryzen 1800X, oyun ve benchmarklar - Yeni Bios 1107 - Ramler 3733 Mhz'e çıktı !!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.658
Cevap
12
Favori
48.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mem tweakit tüm detaylı ram zamanlamalarını görebildiğiniz program, cpuz ya da biosda 5 tane görürsünüz sadece.

Gamefirst işe yarayabilir internet önceliğini oyunlara veriyor, gerisi lazım olursa bakılacak şeyler. Merak ettiğiniz varsa söylerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuhano B kullanıcısına yanıt
    sanırım şunu alacağım rgb sorununu gördükten sonrahttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8536 birde konu için Allah razı olsun senden aklımıza takılan bir şey kalmıyor sayende
  • 1200gs kullanıcısına yanıt
    biosu pcye indirip programdan manuel yapmak daha sağlıklı ben yıllardır öyle yaparım hatta konum bile var forumda bios güncelleme hakkında tabi ups olsa daha rahat olur malum tr de elektrikler tehlikeli aniden gidebiliyor
  • bios menüsünden flashlıyorsunuz değil mi hocam: ben hep öyle yaparım: 600 watlık tunçmatik lite II 1000va aldım HB dan 232 tlye. 885 tlye vatandan aldığım FSP marka olan çok gürültülüydü iade ettim. (Tunçmatiğin büyük olanları da gürültülüymüş nette okudum.
    senin dediğin de iyi ama ben aı süite programını dedim bios dosyasını gösterip programıyla yapıyorum hep. ups iyidir hiç eksik etmemm pc kullandığımdan beri iyi yapmışın bazıları paraya kıyıp pcye dünya para verir ama ups ye gelince paraya kıyamaz asıl kıyılacak cihaz bu çünkü dünya para verdiğin pcyi koruyacak
  • ups in sürekli prize takılı olması sorun çıkartır mı: sabah evden çıkarken fişten çektim
    hayır sorun çıkarmaz. fişten çekme kapama tuşu vardır oradan kapat. uzun süre evde yoksan çekesin fişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Nisan 2017; 20:29:33 >
  • RGB software nedeniyle XMP profili silinen (SPD Datası hatalı olan) ramleri düzeltme yöntemi bulundu

Bu konu içerisinde de bir kaç defa ekran görüntüsünü de paylaştığım Taiphoon Burner programı ile ram SPD datası flashlanarak, ramler tekrar kullanılabilir hale getirildi

Bu iş işten geçtikten sonar rami kurtarma yöntemi, her halükarda lazım olur ancak size tavsiyem ramin kullanılmaz duruma gelmemesi için baştan RGB programlarını şimdilik kullanmayın.

(Açıklama ilk mesaja da eklendi)
  • Yeni bios çıkmış Sürüm 1106

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 27 Nisan 2017; 20:59:17 >
    https://www.asus.com/us/Motherboards/ROG-CROSSHAIR-VI-HERO/HelpDesk_Download/
    burada göremedim resmi adres varmı yeni bios için?
  • ingilizce sitede yok ilginç

buyrun
    https://www.asus.com/tr/Motherboards/ROG-CROSSHAIR-VI-HERO/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 27 Nisan 2017; 21:24:12 >
    yeni bios yükledim. bir şey dikkatimi çekti cpu-z çoklu çekirdek testinde sıcaklı 58c dereceyken tek çekirdek bench de sıcaklık bir anda 67c ye çıkıyor.
    normalde çok çekirdek yükte daha çok ısınması gerekirken tek çekirdek yükte ısı bir anda fırlıyor. nereden anladınız derseniz daha önce ne yaptıysam ısıyı 60c yi
    geçmemişti bu sebeple fan hızlaının kademesini 60c a göre ayarlamıştım. fan bir da çıldırınca ısıyı kontrol ettim 67c ye fırlıyor birkaç kez test ettim aynısını yapıyor.
    bu sefer voltaja baktım voltajı hw monitörde cok çekirdekte testte 1.3v çekirdek voltajı varken tek çekirdekte 1.5v a dayanıyor deneme imkanı olan varmı?
    Aklıma gelen amd tek çekirdek performansını arttırmak için bunu yapmış olabilirmi
  • ben daha sistemi kuramadım: işlemcim yarın (1 hafta erken sürpriz oldu) geliyor: soğutucu c.tesi: c.tesi kurabileceğim sistemi umarım.
    hayırlı olsun şimdiden.
    bios bir güzellik daha yapmış power düğmesine basdığında ilk ekrana görüntü gelmesi 7-8 sn sürüyordu şimdi hemen açılıyor
  • Şu ana kadar ryzene C6H kadar destek veren bir anakart yok, millet ryzeni ekonomik diye tercih ediyor ama 1200 TL lik anakart dışında alternatif bir model yok, mecbur bu anakartı alacaksın, bu haldede ekonomik olduğu için ryzen sistem toplamanın mantığı kalmıyor.

Ryzenin asıl performansı yüksek hızlı remde çıkıyor diyorlar, gidip alıyorsun 3200mhz rem ve C6H dışında hiçbir model çalıştıramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 27 Nisan 2017; 22:27:31 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Z170 Asus Rog'u Vatan 550 liraya TR garantili sattı kaç gün. Açıkçası müthiş fırsattı Amazon'dan falan 1000'e de 6700K alınsa.

Amazon'da Asus X370ler için Prey promosyon kodu var. Bizim ülkemizde bu promosyon yok mu acaba? Ben istedim kodu pek oynayacağım bir oyun değil satarım burada herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Knispel -- 27 Nisan 2017; 22:33:26 >
  • 1106 biosu bir çok sitede geri çekildi, özellikle oc yapanlar için tavsiye etmiyorlar (önceki bioslarda çıkılabilen oc değerlerine çıkamadığı söyleniyor.) yüklemiş bulunanlar sıkıntı yaşamıyorsa sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhano

1106 biosu bir çok sitede geri çekildi, özellikle oc yapanlar için tavsiye etmiyorlar (önceki bioslarda çıkılabilen oc değerlerine çıkamadığı söyleniyor.) yüklemiş bulunanlar sıkıntı yaşamıyorsa sorun yok.
    Sizde hangi sürüm yüklü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 28 Nisan 2017; 7:55:45 >
  • 081 version yüklü bende.

• Kafam karıştı: 083 var overclock sitesinde
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.