Şimdi Ara

Ryzen 1800X, oyun ve benchmarklar - Yeni Bios 1107 - Ramler 3733 Mhz'e çıktı !!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.658
Cevap
12
Favori
48.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yahu niye en güzeli ledli ram almamak olsun? Fıstık gibi ramler, bir görseydin kasanın içini daha ledsiz ram kullanmazdın. Kendimi bu şekilde mi avutayım diyorsun?

Zaten ömür boyu garantisi var bozuldukça yollar yenisini alırım, G.Skill çözmek için kendisi düşünsün banane Nasılsa Ryzen 1600'lü sağlam bir 2. bilgisayarım var, yani benim için sıkıntı yok
  • ßekir kullanıcısına yanıt
    kendimi niye avutayım sürekli bozulan ram mi olurmuş yav hele bu saçma sebepten garantii olsada hiç uğraşamam ledi var diye her an bozulacak ramle işin yoksa yolla dur yenisini bekle anakartın ledleri yeter
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Sürekli bozulduğu yok ki çok kaşınanlarınki bozuluyor sadece, benim gibi... Anakartın ledi güzel de ramlerle senkron olunca ayrı bir güzel oluyor Firma bu kronik problemden oluşacak zararı kaldıramayacağı için ya yazılımı düzeltir ya ürünü düzeltir veya piyasadan çeker. Neler olacağını zamanla göreceğiz
    Bozulan ram bende de oldu.
    Gskill cl9 2133 ram 2X4, bir tanesi oyun oynarken gümledi.
    Gönderdim yenisi 1 hafta sonra geldi.
    Anakart,işlemci ve ramleri aynı anda almıştım,faturada model ve seri numaraları vardı.
    Bir haftada geldi yenisi,4 senedir kullanıyorum bunları canavar gibi.
    189$ fiyatlı Gskill ramleri bizim Akbabalar fahiş fiyattan satıyorlar.
    Gskill R gb Cl 16 3600 mhz olanlar Newegg'te 189$,burda 1000 Tl civarı.
    kaşınma değil işte bu madem bu özelliği koydun ben kurup kullanırım anakartın led programından da etkileniyorsa zaten saçma yani ben dahil çoğu meraklı bu led programını kurup kullanmak ister buda çok doğal alın kullanın denip yapılmış bundan ram bozuluyorsa bu büyük saçmalık az para değil sonuçta düşünsene 1 oldu 2 oldu adamlar senin hatan deyip rami değiştirmezse ne yapacaksın uğraş dur neyse umarım çözülecek bir sorundur yoksa baya bir satışı düşer

• woundedknee kullanıcısına yanıt
    hocam normal ram tabi ki bozulur sonuçta kul yapısı ama bu led programından bozulursa komik olur bunlarda bu yüzden bozuluyormuş
    O kısımlara girersen öyle ona sözüm yok ama bu güzellik için de o riske girmeye değer diyor insan
    aman hocam ben almayayım yemişim güzelliğini 7 yıllık ram duruyor bende hala taş gibi ledi de kusur kalsın. ama haklısın hoş duruyor hatta bende fena niyetliydim almaya da okuyunca buz gibi soğudum
    Ramler gelsin ben sana bol bol görsel atarım ısınırsın geri
    yapma hocam zaten kafam karışıktı tam bu rama karar verdim şimdide bu saçma rgb hatası çıktı
  • Ben alacam rgb gskill olandan,nzxt kraken x52 ile yanyana olacak.
    Newegg Türkiyede bir satış yapsada,burdaki çakalları bir batırsa.
  • woundedknee kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin site bu sanırımhttps://www.newegg.com/ ama dil de bile tr seçeneği yok keşke batırsa ama zor
    RGB olmayan ramler daha uygun fiyatlı, görsel bir beklenti yoksa bence de RGB çok da gerekli değil. Bendekiler yanıp sönüyor kafasına göre. Bu noktada en iyi çözüm bence Gskill FlareX ram almak. Ama Gskill 3000Mhz CL14 ramler samsung B-die ve en uygun fiyatlı çözüm de bunlar olacaktır.
  • Malum bazılarımız CD'yi hayatımızdan çıkardık.
    Asus Crosshair VI alanlar için Asus'un destek sayfasında utilities sekmesi altında görülen programların ne işe yaradığını açıklayabilirseniz çok iyi olur. Memtweakit, Keybot, Overwolf vb programlar gereklimi anlarız bu şekilde.

https://www.asus.com/us/Motherboards/ROG-CROSSHAIR-VI-HERO/HelpDesk_Download/
  • batuhano B kullanıcısına yanıt
    Normalde fiyat uygun da şuan karaborsa misali olunca fiyatları bindirmişler... 2. Ryzen sistem için düşündüğüm ramlerdi fakat ram bulamayınca sanırım paraya kıyıp benim ramlerden bir set daha alacağım...
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Aisüit haricinde hiçbirini kullanmıyorum :) Aisuiti de sadece bios update yapacaksam kullanıyorum, yani normalde hiç açmıyorum bile.
  • Bios update i windows üzerinden mi yapıyorsunuz
    Aisuit üzerinden mi yapıyorsunuz update? Sakıncalı diyorlardı en iyisi manuel değil midir?
  • Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    Evet aisuite üzerinden yaptım, 0702 yüklüydü, 0803, 0902, 1002 ve enson 081 versiyon bios kullanıyorum hepsini de aynı şekilde yaptım, bir sıkıntı yaşamadım

Ama yedekte usb memoryde hazırda bios tutuyorum, olur da sorun çıkarsa diye, ayrıca PSU kullanıyorum herhangi elektrik kesintisi olma ihtimaline karşı.
    Ben şimdiye kadar yaptığım updatelerde hiç PSU kullanmadım ama sık sık tavsiye ediyorlar sistemde yeni olunca bizim kombiye bağlı bir tane var söker onu takarım iki dakika

Yoizhik'in söylediği Mem TweakIT'den kitguru incelemesinde bir cümlecik bahsetmiş.
    Mem TweakIT deals with information relating to DRAM frequency, timings, and a performance score.

Overwolf'da oyun içi iletişim ile alakalı olabilir duymuştum onu sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Knispel -- 26 Nisan 2017; 17:28:8 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.