Şimdi Ara

Ryzen 1800X, oyun ve benchmarklar - Yeni Bios 1107 - Ramler 3733 Mhz'e çıktı !!! (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.658
Cevap
12
Favori
49.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1800x , crosshair anakart.
  • ßekir kullanıcısına yanıt
    bu sıvı soğutmaları bu kadar abartmayın yaw NOCTUA testlerine baktım kafa kafaya hep he görüntü güzelde ben o pompalara hiç güvenmiyorum şeytan oyuncağı gibi bir şey
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Sıvı soğutmaları abartmadım zaten, öncesinde bu çift kule hava soğutmaların üst seviye AIOlar kadar performanslı olduğunu yazmıştım Ben de NZXT Kraken X62 öncesinde Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme kullanıyordum; yani en üst seviye hava soğutma işlemci soğutucusu Bununla arasında 5C-8C arasında bir fark anca olacak ama bunun görüntüsüne çarpıldığım için geçtim açıkcası Noctua ile arasında ise 10C kadar fark oluyor ama bu bahsettiğim işlemci soğutucularının üçü de Ryzen 7'leri 4GHZ'de rahatlıkla soğutuyor

vidaları sıkarken dikkat et bir arkadaş NZXT Kraken X62 konuda yazmış sıkarken kırılmış vida ben 10 derece fark olduğunu görmedim belki bana denk gelmedi doğrudur
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hee yaa ben de gördüm onu ve tırsmadım değil
    üzüldüm valla okadar para ver vida kırılsın rezillik bari yedek koy
    Artık tak şunu da zorla biraz işlemciyi işallah işlemci de iyidir de hakkını verir o soğutmanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuhano B kullanıcısına yanıt
    Kiti bugün kargodan alabilirsem 1600 ile deneyecem hemen Haftaya da sıfır R7 1700 veya R7 1700X ile inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 27 Mayıs 2017; 1:12:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

bu sıvı soğutmaları bu kadar abartmayın yaw NOCTUA testlerine baktım kafa kafaya hep he görüntü güzelde ben o pompalara hiç güvenmiyorum şeytan oyuncağı gibi bir şey

Elime ulaştı NZXT Kraken X52, ama AM4 kiti olmadığı için takamıyorum. NZXT'nin sitesinden AM4 Ticket bölümünden kiti istedim. Kiti yolladılar şu an Los Angeles'te. Bana gelene kadar bakalım ne kadar olur.
    Sıvı soğutma o kadar korkunç gelmedi bana, elimle radyatöre dokundum ve bayaa soğuk çalışmazken bile, ya da bana öyle geldi. Noctua'nın kule tipi soğutucusunu düşünmüştüm ama benim kasama maalesef uymuyor. 5mm daha yüksek olsa uyardı.
    Neyse, kit elime ulaştığında umarım C6H'a da artık resmi bios çıkar ve acımadan OC'yi basarım.

• BalistikBomba B kullanıcısına yanıt
    Benim kiti hala yollamadılar... 17 Mayıs'da ticket açmıştım fakat stok yok diyerek bekletiyorlar hala, sen ne zaman ticket açmıştın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 27 Mayıs 2017; 2:42:37 >
    korkunç demedim zaten sadece bana pompası güven vermedi alana hayırlı olsun umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız NOCTUA dev gibi almayada gerek yok bence 12 se gayet yeterli görünüyor testlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Mayıs 2017; 4:35:11 >
  • Selam arkdaslar bir sorum olacak sizlere

Aranizda Ryzen 7 lerle raid yapan var mi acaba ?

ve 2. olarak bende samsung 850pro 500gb var

raid yapabilmek icin 2. ssd de ayni mi olmak zorunda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyrou -- 27 Mayıs 2017; 20:24:16 >
  • 2 adet sistemimiz var arkadaşımla.

CH6 + 1600 + Flarex F4-3200C14D-16GFX - Bu sistemde blck sız 3200 mhz de ramler takır takır çalışamakta. 14-14-14-14-34-1T. Anakart bios 1201

CH6 + 1700 + Flarex F4-3200C14D-16GFX - Bu sistemde blck sız 2933 mhz de ramler takır takır çalışamakta. 14-14-14-14-34-1T. Anakart bios 1201

Ne yaptıysam ettiysemde 3200 de çalıştıramadım ramleri. r5 1600 konusunda amazonla sıkıntı yaşadığım için iade ettim. 1700 aldım buda böyle bir sürpriz yaptı. Burada işlemcinin rolü nedir? Birkaç kişi daha buldum nette flarex ve 1700 ler ile 3200 de sıkıntı yaşayan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßekir

Benim kiti hala yollamadılar... 17 Mayıs'da ticket açmıştım fakat stok yok diyerek bekletiyorlar hala, sen ne zaman ticket açmıştın?

Yaklaşık 10 gün oluyor. Stok yok diye yazdılar ama dün yolladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer_harun

quote:

Orijinalden alıntı: diemcizone

Arkadaşlar gördüğüm kadari ile Ryzen 7 1700, 1700X, 1800X modelleri 4.1GHz gibi frekansla çalışıyor.
    Bu işlemcilerden herhangi birisini alıp 4.1GHz'de çalıştırsam değişen birşey olur mu? aralarında ciddi fiyat farkı var.
    Daha önce de oluyordu bu mesela millet FX8320 yerine 8350 alıyordu veya 955T yerine 965T 975T gibi çarbanı arttırılmış işlemciler alıyordu, ben yıllardır anlam veremiyorum.

fx 8320 3.2 ghz hızında, fx 8350 4.0 ghz hızında.
    bak simdi kardesim. ben mesela overclock'u sevmem.
    fx 8320 600 liraysa fx 8350 650 lira oluyor. arada öldürücü yok edici bir fiyat farkı olmuyor.

overclock demek bana göre sorun demektir. overclock yapmayacaksan sessiz olsun diye 50 liralık sogutucu alirsin.
    ama overclock yapacaksan 250 liralığı bile düsünürsün.
    normal sistemlerde bile onca sorunlar cikarken overclock yapmanin yol acacagi sorunlari düsünmek istemiyorum.

şuanda yeni sistem toplayacak olsam ve sadece fx serisi olsa düsünmeden fx 8350 alirdim, yada fx 8370.

Ryzen 1800X, oyun ve benchmarklar - Yeni Bios 1107 - Ramler 3733 Mhz'e çıktı !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lyrazed kullanıcısına yanıt
    Bu konunun ilk mesajını okudunuz mu? Eğer okumadıysanız orada memoryhole kavramından bahsetmiştim, büyük ihtimal aynı şey olabilir bir bakmanızda fayda var.
    Anladım, sağolasın. Eğer 2-3 güne yollamazlarsa tekrar carlarım o zaman
  • quote:

Anladım, sağolasın. Eğer 2-3 güne yollamazlarsa tekrar carlarım o zaman

Senin için üşenmedim baktım NZXT hesabımdan. İlk başvuruyu 8 gün önce yapmışım. Ve kiti bir gün önce kargoya verdiler. Ama Usps denen firma anladığım karınca hızıyla çalışıyor!
    Şimdi ben onların var ya... Ticket'a gömmeye gidiyorum... Böyle bi karaktersizlik olmaz yahu, senden önce başvurmama rağmen bana ne diye yollamadılar daha
  • quote:

Şimdi ben onların var ya... Ticket'a gömmeye gidiyorum... Böyle bi karaktersizlik olmaz yahu, senden önce başvurmama rağmen bana ne diye yollamadılar daha

Benim kit hala Los Angeles'te. O kit elime usps denen karınca hızından hallice firmayla gelirse var ya... Hiç içimden gelecekmiş gibi durmuyor

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.