Bildirim
Ryzen 2600 sistem toplama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Anakartın bios uptade gerekiyor eski nesil ryzen işlemci ile nerden aldın parçaları -
Hepsiburada'dan.
Biosu nasıl update edeceğim görüntü gelmiyorken? -
Ekran kartı var mı? AMD Ryzen işlemcilerde(sonunda G olanlar hariç) dahili grafik birimi yok, görüntü veremez.
Ekran kartı var ve görüntü vermiyorsa bios güncellemeyi veya sıfırlamayı deneyin. Serviste yaparlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E2A3DE6D -- 26 Mayıs 2018; 15:28:29 > -
Ekran kartı gtx 1070 var takılı.
Görüntü kablosu ekran kartına bağlı.
Bios güncellemeyi nasıl yapabilirim? Aklıma bir yöntem gelmiyor şu an. -
Senin aldığın ryzen 5 2600 ikinci nesil işlemci anakart desteklemiyor bios uptade için de ilk nesil işlemci gerekiyor ryzen 5 1600 gibi
servise göndermen gerekiyor yada forum da birisin de varsa rica edip halledebilirsin -
Teknik servis halleder mi?quote:
Orijinalden alıntı: teffek
Senin aldığın ryzen 5 2600 ikinci nesil işlemci anakart desteklemiyor bios uptade için de ilk nesil işlemci gerekiyor ryzen 5 1600 gibi
servise göndermen gerekiyor yada forum da birisin de varsa rica edip halledebilirsin
Forumdan bir rica edeyim bakalım. -
Asrock anakartlara kim bakıyor bilmiyorum arayıp sorabilirsin onlara ilk nesil işlemci gerekiyor sadece bios uptade için -
Anladım hocam. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Çizgi Elektronik bakıyor görünüyor. İşlemci bulamazsam servise göndereceğim.quote:
Orijinalden alıntı: teffek
Asrock anakartlara kim bakıyor bilmiyorum arayıp sorabilirsin onlara ilk nesil işlemci gerekiyor sadece bios uptade için
Bu anakartların ilgili güncellemeleri yapılıp sonra tekrar dağıtıma veriliyor diye biliyordum. Öyle olmadığını öğrenmiş oldum. -
Rica ederim Ryzen 2000 ready yazması gerekiyor kutunun üstün de yoksa yeni değildir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X