3000 TL civarında Ryzen 3 2200G ve RX 570'li sistem toplama niyetindeyim. Kendimce bir sistem topladım ama bilenlerin de bir fikrini alayım dedim. Sizce aşağıdaki sistem fiyat ve performans bakımından nasıl olur?
Çeşitli sitelerdeki kampanyalardan dolayı bazı bileşenlerin fiyatlarında oynama oluyor fakat aşağı yukarı bu düzeyde oluyor. Bir de bu sisteme uygun 600 TL'yi geçmeyecek bir ekran öneriniz varsa alabilirim.
Anakartı b450 al, B350 2200g yi tanımaz bios update ister.
quote:
Orijinalden alıntı: jac0B0
Anakartı b450 al, B350 2200g yi tanımaz bios update ister.
O seri bütçemi biraz aştığı için o sorunu bu kartı alıp BIOS güncellemesiyle halletmeyi düşünüyorum.
Ekran karti ITX model oldugu icin performansi biraz daha dusuk olabilir. Yine de islemci temelini saglam aldiginiz icin ileride dilerseniz ekran kartini satip, GTX 1660 Ti gibi daha guclu bir modele gecis yapabilirsiniz.
RAM fiyatları şu an fena değil, RAM araştırmaya bak, zira 2*4 gb RAM'e neredeyse 2*8 gb fiyatı yazmışsın. Gskill ve Corsair RAM'ler şu sıra güzel fiyatlarda. Geçen hafta 500₺ ye HB'den 2*8 gb 3000mhz RAM kapattık arkadaşa.
o işlemci darbogaz yapar. 300 tl ver r5 1600 al hayati yasa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme