Şimdi Ara

Ryzen 3 3100 ve GTX 1650 Super'li Sistem Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ssd konusunda nvme duruken sata ssd alırsan hata yaparsın. her üreticide sıkıntı oranı fazla ssd ler çıkabilir. misal samsung 960 evo 250 gb ları sıkıntılı deniyordu. ve arkadaşımda bozuldu. bendeki 960 evo 500gb ta hiçbir sorun yok. samsung aldın diye ssd de sorun yaşamayacağının garantisi yok. sağlamlık arıyorsan yazma ömrü (tbw) uzun ssdlere bakmalısın.

mesela sana önerim şu konfigirasyon. ( şimdilik ) apu olduğu için ekran kartı takman şart değil.

AMD Ryzen 5 PRO 4650G (Tray)

Asus Prime A520M-K 4600mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart

PowerBoost VK-P3303B 500W ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa

GeIL 16GB(2x8) Evo X II RGB AMD Edition 3600mhz CL18 DDR4 Ram (GAEXSY416GB3600C18BD)

Kioxia 500GB Exceria NVMe Okuma 1700MB-Yazma 1600MB M.2 SSD (LRC10Z500GG8)

buraya kadar sinerjiden

Philips 242V8A (amazon.com.tr)

5000 TL tutuyor. 1000 TL yide ayırdınmı. yeni çıkacak nvidia 3050 amd 6500 gibi kartlar için beklemeye geçiyorsun. ozaman geldiğinde bir 1000-1500 tl daha ekliyorsun ve toplamda çok daha iyi bir sistem sahibi oluyorsun.

ozamana kadar sistem çoğu oyunda ihtiyacını karşılayacaktır.

ekran kartı takana kadar yeter mi yetmez mi burdan bir incele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 22 Kasım 2020; 20:59:39 >

• eskibirkurt kullanıcısına yanıt

Mesajınızı şimdi gördüm. Aslında aklıma geldi g li işlemci almak da bir daha tekrardan masraf etmek istemedim, Samsung evolarda hiçbir problem duymadım bunca zaman. Nvme Bir ssd almayı planladım da fiyat 200 lira artınca vazgeçtim yoksa gönlümden nvme bir ssd almaktan geçiyordu. Bu başlığı açtıktan sonra doların artacağını varsayarak parçaların siparişini hemen verdim ve bugün nerdeyse 8 liraya dayandı. Yani Black Friday'in bir anlamı kalmadı ve karlı çıktım diyebilirim.

• koftecidekiadam K kullanıcısına yanıt

hayırlısı olsun

• eskibirkurt kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.