Merhabalar, stok 3600 soğutucumu değiştirmeyi düşünüyorum. Şu an için 2 tane hoşuma giden ürün buldum. Anakart Asus x570 pro. 2.https://www.itopya.com/cooler-master-masterair-ma612-stealth-120mm-islemci-hava-sogutucu// Aradaki fiyat farkına değer mi? Düşmesini mi bekleyeyim cm nin? Ya da e34 alıp geçeyim mi? Ya da başka ürün önerir misiniz? |
Ryzen 3600 İşlemci Soğutucu Tavsiyesi
-
-
Pahalı ürünler, 4 heat-pipe'lı (Arctic) modellere göre fiyatları yüksek...
Bu ürünler daha iyi f/p oranına sahiptir;
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-scythe-fuma-2-cpu-sogutucu-fiyati,556372588.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 7 Mayıs 2021; 15:8:27 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-XPahalı ürünler, 4 heat-pipe'lı (Arctic) modellere göre fiyatları yüksek...
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-scythe-fuma-2-cpu-sogutucu-fiyati,556372588.html
hocam biri çok büyük zaten ama diğer be quiet aynı e34 değil mi? farkını anlamadım. ısı boruları mı kasdınız? tekno daki ürün açıklamasında bequiet ile arctic arasında ısı farkı yok gibi. arada 200 lira fark var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahbârî -- 7 Mayıs 2021; 16:13:36 >
-
-
Uygun fiyatlı olarak snowman t6 ultra modeline bakabilirsiniz. Fiyatına göre performansı gayet iyidir.
-
linkleriniz google playde trendyola yönlendiriyor hocam.
-
hocam biraz daha iyi bişey almayı tercih ederim.
-
sadece 3600 hedefteyse çok pahalı urunlere bakmanıza gerek yok. snowman t6 işinizi görür..
ilerisi için de olsun dersenız fuma 2 bakabılırsınız. kasanız buyukse be quite dark bakılabılır -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahbârîhocam biraz daha iyi bişey almayı tercih ederim.
Fiyatına göre gayet performanslı bir ürün hocam. 3600 ve 5600x sistemlerde ısı sorunu yaşatmadan kullanılıyor arkadaşlarım. Daha kaliteli bir soğutucu isterseniz eğer Scythe Fuma 2 bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 7 Mayıs 2021; 17:3:57 > -
Arctic duo kullanıyorum stres testinde işlemcim max 46 derece hocam. Tabi kasamın önü mesh ve egzoz olarak da akasa viper var. -
kasam sağlam havalandırma açısından hocam, 500 küsüre alır mısınız şu anda arctic 34 duoyu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahbârî -- 7 Mayıs 2021; 19:21:0 > -
460 liraya almıştım zaten hocam ben. Kendim şahsen çok memnunum siz de memnun kalır mısınız bilmem. -
Arcticin o fiyat ne öyle ya
Tek fan modellisini almıştım 230 liraya mı neydi Gerçi o zaman kasım 2019 du
Tek fanlıyla çift fanlı arasında aman aman soğutma farkı yok. Egzoz fanı varsa kasada zaten tek fanlı kule tipi yetiyor.
Benim oyunlarda 58 dereceyi geçtiğini görmedim. Ama arcticin tek fanlı fiyatı bile 400 liradan aşağı değilse alınmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 7 Mayıs 2021; 21:14:51 >
-
500 küsür lira malesef. daha da inmez gibi. var mı önereceğiniz ürün hocam?
-
Kasada egzoz fanı varsa çift fanlı kule tipine gerek yok. Ben esports 34 bionix fanlının tek fanlı modelini kullanıyorum sıcaklıklardan çok memnunum.quote:
Orijinalden alıntı: Ahbârî500 küsür lira malesef. daha da inmez gibi. var mı önereceğiniz ürün hocam?
Valla iyi fiyatmış kurlardan ötürü höh yani
Tek fana sahip herhangi bi kule tipi soğutucu almanıZı tavsiye ederim. Arctic olması şart değil -
arkada bir tane fanı var sadece
yani arada 120 lira filan var tek ile çiftlisi arasında. En azından orta kalite bişey almak istiyorum hocam.
-
-
galiba be quiet marka bir ürüne bakacağım
-
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-XPahalı ürünler, 4 heat-pipe'lı (Arctic) modellere göre fiyatları yüksek...
be quietten önerdiğiniz model var mı f/p?
Benzer içerikler
- corsair garanti sorgulama
- launch csm nedir
- kasaya elektrik gelmiyor
- sdram nedir
- nvidia txaa nedir
- litografi makinesi
- intel iris xe graphics kaç gb
- apu sistem
- rtx 4080 ti
- cpu nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X