Be Quiet DARK ROCK 4 öneririm, altında ki modellerin f/p oranı düşüyor... mesela; PURE ROCK 2 modeli var 150w tdp (500 TL'ye yakın), Dark Rock Slim modeli var 180w tdp (650 TL civarı). DARK ROCK 4 modelinde; hem 135mm fan, hem 6 heatpipe hemde 200w tdp destekli, uzun süre kullanırsın, fazladan vereceğin fiyata değer. |
Ryzen 3600 İşlemci Soğutucu Tavsiyesi (2. sayfa)
-
-
https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-224-xt-black-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu
bu ürünü her yerde önermişler. ince ve tek fanlı, pek mantıklı gelmedi açıkçası. bilgisi olan var mıdır?
-
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-XBe Quiet DARK ROCK 4 öneririm, altında ki modellerin f/p oranı düşüyor...
mesela; PURE ROCK 2 modeli var 150w tdp (500 TL'ye yakın), Dark Rock Slim modeli var 180w tdp (650 TL civarı).
DARK ROCK 4 modelinde; hem 135mm fan, hem 6 heatpipe hemde 200w tdp destekli, uzun süre kullanırsın, fazladan vereceğin fiyata değer.
dark 4 ü ekledim takibe hocam, uygun fiyata denk getirirsem alacam.
-
ARGB seversen xigmatek windpower pro var bende 3600 4.4ghz da 73 derece Max oyunlarda 50 falan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Çok memnunum msi core L den stok fan ile oyunlar da 68 ler de geziyordu şimdi 53 üstüne çıkmıyor yük de bile -
işlemci 1500 lira,tavsiye edilen soğutucu 1000 lira. evren akıl fikir versin,engelli maaşı şart bu arkadaşlara.
-
rgb argb filan sevmiyorum malesef, sade arıyorum hocam.
-
öneriniz var mı hocam marka model vs? id cooling 224 düşünüyorum gibi, olmazsa arctic 34 duo.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ahbârîrgb argb filan sevmiyorum malesef, sade arıyorum hocam.
Ozaman scythe fuma 2 ye bak işlemci yükseltsende sorun olmaz uzun süre
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X