Şimdi Ara

Ryzen 3600 İşlemci Soğutucu Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Be Quiet DARK ROCK 4 öneririm, altında ki modellerin f/p oranı düşüyor...

mesela; PURE ROCK 2 modeli var 150w tdp (500 TL'ye yakın), Dark Rock Slim modeli var 180w tdp (650 TL civarı).

DARK ROCK 4 modelinde; hem 135mm fan, hem 6 heatpipe hemde 200w tdp destekli, uzun süre kullanırsın, fazladan vereceğin fiyata değer.

• https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-224-xt-black-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu

bu ürünü her yerde önermişler. ince ve tek fanlı, pek mantıklı gelmedi açıkçası. bilgisi olan var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Be Quiet DARK ROCK 4 öneririm, altında ki modellerin f/p oranı düşüyor...

mesela; PURE ROCK 2 modeli var 150w tdp (500 TL'ye yakın), Dark Rock Slim modeli var 180w tdp (650 TL civarı).

DARK ROCK 4 modelinde; hem 135mm fan, hem 6 heatpipe hemde 200w tdp destekli, uzun süre kullanırsın, fazladan vereceğin fiyata değer.

dark 4 ü ekledim takibe hocam, uygun fiyata denk getirirsem alacam.

• Ahbârî kullanıcısına yanıt
    ARGB seversen xigmatek windpower pro var bende 3600 4.4ghz da 73 derece Max oyunlarda 50 falan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok memnunum msi core L den stok fan ile oyunlar da 68 ler de geziyordu şimdi 53 üstüne çıkmıyor yük de bile
  • işlemci 1500 lira,tavsiye edilen soğutucu 1000 lira. evren akıl fikir versin,engelli maaşı şart bu arkadaşlara.

• Kaos_3492 kullanıcısına yanıt

rgb argb filan sevmiyorum malesef, sade arıyorum hocam.

• napervasız kullanıcısına yanıt

öneriniz var mı hocam marka model vs? id cooling 224 düşünüyorum gibi, olmazsa arctic 34 duo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahbârî

rgb argb filan sevmiyorum malesef, sade arıyorum hocam.

Ozaman scythe fuma 2 ye bak işlemci yükseltsende sorun olmaz uzun süre

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.