Bildirim
Ryzen 5 1600 - RX590
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Herhangi bir darboğaz olmaz. Rx 590 almadan önce iyi düşünün çok elektrik harcayan bir modeldir (verdiği performansa göre) son zamanlarda ki fiyatlar rx 590 için yüksek bence
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Öncelikle teşekkür ederim sorumu cevapladığın için ben aliexpress ten almayı düşünüyorum orda çokta pahalı değildi sanırım
Alide satılan ekran kartları ikinci el olabiliyor ( tabi ürün özelliklerinde ikinci el olduğu belirtiliyor ) Çin menşeli ikinci el ekran kartları ya mining çıkmasıdır yada internet kafe çıkması. İkinci el düşünüyorsanız bunları göz önünde bulundurun.
Peki ne önerirsiniz çünkü Türkiye'de PC bileşenleri oldukça pahalı hale geldi
Bütçeniz nedir? Aliye göz ucuyla baktım rx590 sadece 1 satıcı çıkıyor onda da 280 dolara yakın fiyat var.
3000tl ama ben en iyisi Ağustos u bekliyim virüste hafiflerse fiyat düşer belki vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim
5500 xt 8 gb sanki daha mantıklı olur bence hemde garantili olur -
Rx 590 bosverin 5500xt bakin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X