Şimdi Ara

ryzen 5 3600 acayip ısınıyor [ÇÖZÜLDÜ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
4
Favori
26.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cpu core voltage buldum ancak manuel olarak değiştiremiyorum ignore ve monitör seçenekleri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disaccarry kullanıcısına yanıt
    ryzen 5 3600 acayip ısınıyor [ÇÖZÜLDÜ] VDDR CPUVOltajı OFFSETTEN MANUELE AL 1,20 1,25 e al geri kalan hiçbir voltaj ayarını değiştirme
  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    Bios güncel hangi ayarları kapatmaliyim mesela birada core performance boost var bu autoda kapatmalı mıyım?

Hepsını yazacam ozelden bekle hocam
  • CasperPişmanlıktır kullanıcısına yanıt
    Vddcr cpu voltage override diye bir seçenek cikti 1.25000 yaptım simdi kaydedip tekrar başlatacagim

yok kapatma onu, onu kapatırsan 3600 mhznin üstünde kullanamazsın autoda kalsın.
    Özelden degil de buraya yazsaniz olur mu telefon dogrulamasi istiyor telefon numarami girdigimde zaten kayitli diyor

Hadi bakalım inş, eğer ki bununla birliktede gene çok sıcaklık sorunu yaşarsan ya kasa iyi hava almıyor yada cpu soğutucusu iyi oturmadı ve thermal macunda görev görmüyor olabilir.
    Şu an biosum böyle doğru yapmış mıyım
    ryzen 5 3600 acayip ısınıyor [ÇÖZÜLDÜ]

• Nasıl PSU lar kullanıyorsunuz bilmiyorum , anlamıyorum da PSU dedigin de 2 tane 8 Pin Anakart Guc Girisi Bulunur.
    Anakartın 8 istiyorsa 8 i , 8+4 istiyorsa 8 li pin ile diger 8 li pin in yarısını , 8+8 istiyorsa iki 8 pini de takarsın.

Nasıl PSU lar kullanılıyor da 4 u taksam yeterli olur mu, 8+4 yazıyor ama 8 yeterli gelir mi , 2 tane 8 pin var ama bven birini taksam yetmez mi diye soruluyor gercekten anlamıyorum.

En adi kasa 5000TL ye cıkıyor nasıl Guc Kaynaklarına emanet ediliyor bu sistemler bilmiyorum.10 yıldan fazla olan Enermax Galaxy DXX 1000W da bile 2 tane 8 pin var sizin guc kaynaklarınızda nasıl olmuyor?
    Ayar ekranındaki yerin fotosunu atarsanız daha iyi olur. Burdaki voltaj göstergeleri değişiklik gösteriyor.
    Gonderdım hepsını uygularsın
  • huso kullanıcısına yanıt
    Hocam sende 1000w varmıs yıllar yıllar öncede olsa mecbur olmak zorunda. Bazı 550 600w psularda 2. 8pin çıkmayabiliyor. Arkadaşın sistemdeki PSU kaç watt bilemiyoruz.
    Bi 5 dakika stress test başlatıyorum su an yazarken stress test 90 derece oldu işlemci 100 derece olur en az çok ısınıyor kasanin yani açik hava alıyor sorunu anlayamadim

• Peak cores voltage 1.09999 yazıyor

Teşekkür ederim

• Psu sharkoon 650w 80 kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: CasperPişmanlıktır

Hocam sende 1000w varmıs yıllar yıllar öncede olsa mecbur olmak zorunda. Bazı 550 600w psularda 2. 8pin çıkmayabiliyor. Arkadaşın sistemdeki PSU kaç watt bilemiyoruz.
    Benim kalın kafam almıyor Hocam ben bir sistemde 3 seyde paradan kacmam.1.Anakart 2.Kasa 3.PSU

istersen en dandik kasaya sahip ol sistem olarak tek 8 pinli PSU nasıl olur?2 tane 8 Pinli PSU alacaksın.Bronze da olsa 600W da olsa 2 tane 8 pine sahip PSU alacaksın.Bunun baska yolu yok.
    Hocam fandan yada baska birşeyden sorun var en iyisi bir teknik servise gösterin. Çünkü düşük voltaja aldık ve ghzyi 4e sabitledik stock fanda olsa o sıcaklık değerleri çok çok yüksek başka bir problem var demek ki.
    Bu ekran da boyle stress testte hala 100 derece buluyor
    ryzen 5 3600 acayip ısınıyor [ÇÖZÜLDÜ]

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.