Şimdi Ara

Ryzen 5 3600 ile thermaltake frio soğutucu kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar Ryzen 5 3600 ile thermaltake frio soğutucuyu kullanmamın herhangi bir yolu varmıdır?

• AM4 destekli her soğutucuyu kullanabilirsin.
    AM4 desteği göremedim ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Hocam AM4 desteği yok soğutucunun benim mrk ettiğim bazı soğutucular için AM4 kit satılıyor bunu içinde varmıdır öyle bişey almaya değermi.yada bunu satıp yenisinimi almalıyım son çare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgul

Hocam AM4 desteği yok soğutucunun benim mrk ettiğim bazı soğutucular için AM4 kit satılıyor bunu içinde varmıdır öyle bişey almaya değermi.yada bunu satıp yenisinimi almalıyım son çare.
    Keşke almadan araştırsaydınız. Sorunun cevabını ise ben bilmiyorum kullanıcıları vardır muhakkak sormanız da yarar var. Ayrıca yeni ürün alacaksanız da ufak bir araştırma yapın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar eski modele am4 kit çıkaracaklarını sanmam.satabiliyorsanız satın am4 destekli ucuz soğutucular mevcuttu şu son indirimlerde ama yine olacaktır 240 340 lira gibi.
  • mcgul kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu modele göre kit yok şimdi baktım da bulamadım sizde araştırın derim.
  • Çıkartmışlar sanırım ama yurt içinden bulabilirmiyim böyle bi kiti yada burdan alsam bana kaça mal olur? bu arada soğutucuyu yeni almadım eski sistemimde kullanıyordum memnun kaldığım için kullanmaya devam etmek istiyorum.https://www.ttpremium.com/product/frio-silentnicriing-silent-12-series-am4-bracket/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 3600 Stok Fanlı
    geçen ay açıldı
    Ryzen 3 1200 + Fanlı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • frio silent diyor seninki bu model mi?o 11 dolar olur sana 150 lira getirtmeye kalksan.yurt içinde de zannetmiyorum TT fanlar eskisi gibi popüler değil artık.ben külüstür su soğutmama arctic cooling'den mail atıp bedava getirtmiştim 11 dolar nedir?

– Frio Silent 12 (P/N: CL-P001-AL12BL-B)
    – Frio Silent 14 (P/N: CL-P002-AL14BL-B)
  • Anlaşılan yeni soğutucu almam daha mantıklı olacak teşekkür ederim iyi forumlar.
  • Soğutucunun mandalı varmı? bazı eski soğutucular mandalla am4 anakarttaki plastik kısımla uyumlu olabiliyo benim kullandığım soğutucunun normalde vida desteği yok ama eski am3lerdeki gibi mandalla monte ediliyo gayette sağlam.
  • dribblingmaster kullanıcısına yanıt
    Keşke monte etmenin bir yolu olsa hocam ama vidalı bütün parçaları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.