Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Ryzen 5 3600 Tam kutulu, sıfır fanlı Satın Al 30 Temmuz 2023 20:50 1 1 Ryzen 5 3600 Tam kutulu, sıfır fanlı Yakın zamanda işlemci upgrade ettiğim için boşta duran işlemcimi satıyorum. Kutuludur. Kutu içeriğinde orijinal fanı hiç kullanılmadı, işlemciyi özel soğutma sistemi ile çalıştırmıştım. Elden teslim almak isteyenler samsun içi alabilir. Samsunda öğretmenim, eft sonrası kargo yapabilirim. 2020 Nisan faturalı. Garantisi bitmiştir diye tahmin ediyorum, ancak işlemci birkaç güne kadar kullandığım işlemcidir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ryzen 5 3600 Tam kutulu, sıfır fanlı
up ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ryzen 5 3600 Tam kutulu, sıfır fanlı