Bildirim
Ryzen 5 3600 ve Rtx 2060 super 600watt psu yeter mi?
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Rahatlıkla yeter. -
teşekkür ederim 600 watt everestden emin deildim pek :D -
Yeterli olacaktır fakat everest marka psu değiştir bence işini riske atma 650 watt 80 bronz sertifikalı psu bak derim -
Everest yerine cooler master, fsp, high power tercih edin. PC parçaları gayet iyi. Riske atmaya gerek yok. -
Normal şartlarda fazla fazla yeter ancak ben de arkadaşların dediği gibi everest marka psuya güvenmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arkadaş güzel özetlemiş. Ben markacı değilim ama belli markaların kalitesi ortadadır. Everest uzun kullanımda illa sorun çıkartacaktır diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: burak.yurttass
Yeterli olacaktır fakat everest marka psu değiştir bence işini riske atma 650 watt 80 bronz sertifikalı psu bak derim
Ayrıca daha önemlisi eğer verim düşükse asla bozulmasa bile sizi maddi olarak yavaş yavaş yıpratır. O yüzden bencede 650 watt 80 bronz bir psu almakta fayda var. Gerekirse 2.el olsun. -
İyi bir sistemi everest gibi kaliteden uzak bir markaya teslim etmezdim rakam olarak 600watt çok yeterli gelirde kullanmış olduğun marka psu bence sorun çıkaracaktır aynı sistemi 500watt Hig power ile kullanmaktayım eski kasadan kalma 7yil oldu hala kullanmaktayım Ryzen 3600 Msi rtx Ventus 2060 Marka olarak psu Fps hig power corsair derim ben ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde 600W yeterli fakat sendeki psu kaliteli değil bilgin olsun verdiği etiketteki değerleri bile sağlayamıyor olabilir. -
Özetle 600 yeterli 650garanti ve everest alma. -
şunu kullanıyorum 3600+super rtx 2060 3 gün oldu üstünde yazana göre bütün korumaları mevcut ve 80+ bide akım korumalı priz aldım 50tl Trendyol.comSHARKOON Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ Güç Kaynağı SHP650V2 PWRSHAR650000001 | Trendyolhttps://www.trendyol.com/sharkoon/sharkoon-shp650-v2-650w-80-guc-kaynagi-shp650v2-p-2926281?boutiqueId=355600&gclid=Cj0KCQiAiZPvBRDZARIsAORkq7e5xUTLHZH6Wjwk9rfCk4SDbqzD9aHrR3RwdIDvKwl_jUhN6pgEdEwaAqpEEALw_wcB
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X