Şimdi Ara

Ryzen 5 3600 ve Rtx 2060 super 600watt psu yeter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ryzen 5 3600 ve rtx 2060 super ventus ile sistemi upgrade ediyorum sistemimde 600 watt psu var yetermi marka model resimdeRyzen 5 3600 ve Rtx 2060 super 600watt psu yeter mi?

• Rahatlıkla yeter.
  • teşekkür ederim 600 watt everestden emin deildim pek :D
  • Yeterli olacaktır fakat everest marka psu değiştir bence işini riske atma 650 watt 80 bronz sertifikalı psu bak derim
  • Everest yerine cooler master, fsp, high power tercih edin. PC parçaları gayet iyi. Riske atmaya gerek yok.
  • Normal şartlarda fazla fazla yeter ancak ben de arkadaşların dediği gibi everest marka psuya güvenmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak.yurttass

Yeterli olacaktır fakat everest marka psu değiştir bence işini riske atma 650 watt 80 bronz sertifikalı psu bak derim
    Bu arkadaş güzel özetlemiş. Ben markacı değilim ama belli markaların kalitesi ortadadır. Everest uzun kullanımda illa sorun çıkartacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca daha önemlisi eğer verim düşükse asla bozulmasa bile sizi maddi olarak yavaş yavaş yıpratır. O yüzden bencede 650 watt 80 bronz bir psu almakta fayda var. Gerekirse 2.el olsun.
  • İyi bir sistemi everest gibi kaliteden uzak bir markaya teslim etmezdim rakam olarak 600watt çok yeterli gelirde kullanmış olduğun marka psu bence sorun çıkaracaktır aynı sistemi 500watt Hig power ile kullanmaktayım eski kasadan kalma 7yil oldu hala kullanmaktayım Ryzen 3600 Msi rtx Ventus 2060 Marka olarak psu Fps hig power corsair derim ben ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde 600W yeterli fakat sendeki psu kaliteli değil bilgin olsun verdiği etiketteki değerleri bile sağlayamıyor olabilir.
  • Özetle 600 yeterli 650garanti ve everest alma.
  • şunu kullanıyorum 3600+super rtx 2060 3 gün oldu üstünde yazana göre bütün korumaları mevcut ve 80+ bide akım korumalı priz aldım 50tl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.