Şimdi Ara

Ryzen 5 5600 için Ekran Kartı Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

en son çıkan ekran kartı sürücüsünü mü kullanıyorsunuz

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Evet son çıkan sürücü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • peki izleniminiz nedir 580 e göre çok fark var mı

• alperen_69 kullanıcısına yanıt
    RX580 gayet yeterli ve tatmin ediyordu açıkçası. Ama RX6700 XT neredeyse hiç yüke girmiyor, örneğin Fifa 23 oynarken maç sonunda kariyer sayfasındayken ısınmayıp fanlarını dahi kapatabiliyor, hatta 165hz monitörde 165 fpsyi geçtiği için kare sınırlaması yapmak zorunda kalıyorum.
    Rx580 de 110fps alırken Rx6700 Xt ile 185 fps alabiliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gayet iyimiş.Ryzen 5 5600 için Ekran Kartı Önerisi 

• YusufTolgaDURMUŞ Y kullanıcısına yanıt

Ben de devil 6700 xt aldım. XFX 6800 xt alacaktım. 6.5 bin idi mining kart. Fakat araştırdım 1080 de %20 lere kadar dar boğaz görünüyordu. Sonra alacağım kişiye de sordum, düz 68 bile fazla dedi. Aslında onda da vardı fakat öbürüne göre azdı dar boğaz. 5-6 ay mining gören, garantisi az daha olan, kutu, fatura mevcut olan 6700 Red Devil de karar kıldım. Powercolor soğutma, tasarım olarak xfx den daha iyi. 5350TL ye kargo dahil gönderdi. Kart az tozu ile geldi. Ellenmemiş etiketlerine. Temizledim en az 5 derece daha düştü. Kart canavar, işlemciyi tray aldım. 6800 ile arada 15 fps fark var videolarda, değer miydi bilmiyorum, fakat şimdilik memnunum. İmzamdaki sistemime upgrade yaptım iki donanımla.

Ryzen 5 5600 için Ekran Kartı Önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 3 Mart 2023; 20:7:18 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.