Kendim zamanında tek tek aldığım parçalarla olşturduğum garantili parçalardan oluşan sistemdir. Resimlerde görüldüğü gibi sorunsuz çalışıyor. Kenarda kutusunda duruyor. Fakat kargo olursa bir yere, farklı bir kasa kutusu ile gönderecem.
Kargo bana aittir. Ürünlerin yarısndan fazlası alınma süresi yenidir. Fiyat piyasa göre uygundur. Fiyata tantana yapacak arkadaşlar letgoda rzyen 2600- ryzen 3600 - 1660 ti li sistemlere 18 - 20 k isteyen arkadaşlara başvursun :)
Bizim sistem ortada ciddi alıcalar pm den iletişime geçebilirler.
İlk önceliğim elden teslimattır kasa olduğu için. Veya önce ödeme sonra kargo şeklinde olabilir. Kargo bana aittir sadece aras kargo olursa bana aittir. Diğer firmaları isteyenler kendileri karşılarlar.
Elden İstanbul Ataşehir bölgesinden den alışveriş gerçekleşebilir. Parçaların alınma yerleri ve satın alınma tarihleri değişiklik gösterir. Sistem oyun sistemidir. miningle ekran kartı dahil alakası yoktur isteyenler kartı istediği servise baktırabilir.
Kartın içi falan da hiç açılmadı.
Minik ufacık bir pazarlık olabilir fakat çokta bir şey beklenmesin saçma tekliflere gerek yok. Teşekkürler.
* Not Güncelleme : Kingston ramlerin bir tanesi şansa yeni mavi ekran hatası vermeye başladığı için servise göndermek zorunda kaldım. Kendi sistemim de bulunan sorunsuz çalışan garantili pny 2 * 16 32 gb ramlerle değişmiştir.*
İşlemci : Ryzen 5 5600 Alınma tarihi 08.10.2022
İşlemci soğutucu su : Dark 120 Alınma tarihi 26.07. 2020 yeni rgb sıfır fan takıldı ( normal fanı kırmızı ledli fan idi o sıkntılı olduğu için fanı bunUnla değiştirdim. Resimdeki Rgb fanla.
Ekran kartı: İnno 3d ichill x4 rtx 3070 8 gb ddr 6 Ekran kartı. Alınma tarihi 25. 12 . 2020. Karta kefilim her türlü.
Ram : Pny xlr8 2 * 16 - 32 gb cl 16 3200 mhz ddr 4 ram Alınma tarihi : 05.11.2021
Anakart: Gigabyte b 450 gaming x Alınma tarihi : 20. 10. 2022
Kasa : Dark maxima v 20 temperli kasa normalde 3 fanlı kasa ben yukarda 2 fanla daha verecem yani 5 adet fanla gelecek. Yukardaki fanlar rainbow tarzı sabit ışıklı rgb değil yani.Kasa alınma tarihi : 14.07. 2022
Psu : Enermax revolution d.f 650 watt bu psu kaliteli tier a sınıfı psudur isteyenler araştırabilir dışarda corsair seasonic gibi markalar gibidir. Eski yaşı büyük olan kullanıcılar ülkemizde de satıştan hatrlarlar.
Onun için bilmeyenler duymayanlar araştırmadan boşuna çöp psu demesinler :) tam modüler gold psudur. Alınma tarihi: 03.09. 2022 Amazondan alınma
M2 SSD : Kioxia 250 gb m2- yüzde 97 sağlıkta sadece windows kurdum sistem diski olarak kullandım. Alınma Tarihi 01.06.2022
Hikvision e 100 512 gb sata ssd yeni yüzde yüz sağlık Alınma tarihi : 19 . 09 . 2022
* Göründüğü gibi genelde yakın zamanda alınmış parçalar. Hepsinin kutularıda mevcut. * Resimler de gözüken mönitör dahil değil sisteme o kendi kullandım mönitördür. Satılık değil * Sadece kasa ve içindekiler. *
NOT: * Kargo olacaksa sistem, ekran kartını kutusuna koyup gönderecem taşıma esnasında sıkntı olmasın diye sonra sorumluluk kabul etmem. Kırılma yamulma konusunda.*
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.