Merhaba,
Parçaların detayları ve fotoğraflar daha sonra eklenecektir. Günümüz oyunlarını 1080P ve 2K da yüksek ayarlarda oynamak için gayet yeterli bir bilgisayardır. SSD'nin kalitesi yüksek, bilgisayar çok hızlı çalışmaktadır. RAM'ler 3600 MHz ancak ben 3200 MHz daha düşük CL ile çalıştırabildim. 3600 MHz yaptğımda PC açılmıyor, anakart ile uyumsuz olabilir diye düşündüm. Fotoğrafta kasaya Rtx 2070 ekran kartı takılıdır. Bu kart dahil değildir.
Aklıma gelen tüm detayları yazdım, sormak istediğiniz birşey varsa, sormaktan çekinmeyin lütfen.
Elimde 3-4 ay önce Amazon JP'den alınma Galax RTX 3060 White Edition ekran kartı var, isteyen olursa fiyata dahil ederek bu kartla birlikte de satış yapabilirim.
Ryzen 5 3600X işlemci
2x8 XPG 3600 MHz Ram
Asus TUF B450 M anakart
--- Ekran Kartı Satılmıştır --
750 watt 80+ silver psu ( Markasını hatırlayamadım, detay paylaşılacak )
512 nvm.m2 ssd XPG marka rgb
4 adet 12 mm rgb fan, kasanın önünde 2 adet 20MM fan. ( Renkleri ayarlanabiliyor ancak RGB bağlantılarını temizlerken söktüm, sonra geri takmaya uğraşmadım isteyen takabilir )
Fiyat 4500 TL. Parçalar vatan bilgisayardan alınma olması lazım, kutularını bulamıyorum ( arıyorum belki bulurum, ilana eklerim bulabilirsem ) O sebeple tercihim Samsun'da elden teslim etmek. Şehir dışına ücreti karşılayarak ve riski kabul ( Kasanın yan kapağıve ön tarafı CAM olduğu için ) ederek kargo isteyen olursa ücret hesabıma havale edildikten sonra kargolayabilirim.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.