Şimdi Ara

[SATILDI] [ İNDİRİM ] Temiz X99 5930K Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [ İNDİRİM ] Temiz X99 5930K Sistem

Merhaba,

Parçaları ikinci el,kasa ve power sıfır alıp bir proje için toplamıştım bilgisayarı. Ancak ihtiyac kalmadı. Kasayı sıfır aldıktan sonra bilgisayar maksimum 10 saat çalışmıştır. Boşta durmakta.

Intel️ Core️ i7-5930K İşlemci 6 Çekirdek 12 İzlek 3.7 GHz

msi x 99 gaming 9 ack Anakart bluetooth wifi 6 ram slot anakart

2 x 8 GB Corsair 2666 MHz CL 14 ram

Akasa venom vodoo işlemci soğutucusu

120 Gb ssd

( 2 şubat vatan bilgisayar faturalı kapalı kutu garantili ) XIGMATEK MASTER X 4x120mm ARGB FANLI X-Power 650W TEMPER MESH PANEL KASA

İşlemciyi hiç uğraşmadan 4.2 GHZ'ye çıkarabildim, soğutucu zamanının kaliteli soğutucularındandır.

Sisteme ekran kartı dahil değil. İsteyen arkadaşımın sattığı bir rtx 3060 phoenix var onu veya bendeki vega 56 kartı dahil ederek de satabilirim.

Fiyat 7250>>7000 >> 6500 TL Düşündüm, Fiyatı inernetteki diğer x99 sistem fiyatlarına kıyaslayarak yazmaya çalıştım ama çok fazla ilan da olmadığı ufak fazla kaçmış olabilir, fiyat teklifiniz varsa iletebilirsiniz.

Samsun içi elden teslim, şehir dışına havale sonrası kargo olur. İstenilen her türlü testi yapabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• mucize artik bu fiyatlar x99 sistemleri kimse satamiyor o fiyata ryzen 5700 ve x570 anakart alinabilir

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

Hocam fiyat yüksek gelmis olabilir ama bu paraya kasa dahil dediğiniz gibi bir sistem alma ihtimali olduğunu sanmıyorum

• Fiyat revize edildi. Öldürmemek koşuluyla pazarlık olur.

• Para ihtiyacım ve piyasanın düşmesi sebebiyle fiyatı bir kere daha revize ettim. İlgilenen arkadaşlar iletişime geçeiblirler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.