Kartı forumda bir arkadaştan almıştım, 1 yıl kadar mining yaptım. Mining bittiği zaman 1 hafta civarı kendi bilgisayarımda test edip kutusuna kaldırıp koydum, herhangi bir sorunu yoktu. Bir kaç ay kutusunda durdu. Geçtiğimiz günlerde bir arkadaş satın almak istedi, satmadan önce son test amaçlı 2-3 gün kendi bilgisayarımda kullandım. Kart normal açılıp çalışıyor oyun oynatıyor. Aralıksız 3-4 bazen 5 saat oyun oynanıyor sorun yok, sonrasında siyah ekranda kilitlenip kalıyor, pc ye reset atınca normal çalışmaya devam ediyor.
Sıcaklıklarında bir sorun yok, hiçbir şekilde işlem görmedi, içi açılıp kurcalanmadı güvenlik bandrolleri üstünde. Zaten eski kart olduğu için yaptırmaya uğraşmadım. İsteyen yaptırıp kullanır, isteyen idarelik veya yedek olarak kullanabilir. İstediğiniz her testi yapabilirim. Kutusu faturası duruyor, garantisinin bittiğini söylememe gerek yok herhalde :)
Havale sonrası alıcı ödemeli kargo veya Samsun içi elden teslim olur.
Fiyatı uygun yazdığımı düşünüyorum, daha eski ve neredeyse hiç çalışmayan kartlara daha yüksek fiyatlar mevcut, Öldürücü pazarlık teklifleri gelmezse sevinirim.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.