Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Ryzen 5 5600G takaslık Satın Al 20 Haziran 2023 15:43 1 1 Ryzen 5 5600G takaslık Sadece takaslıktır. Takas olarak sadece Ryzen 5 5600 veya 5600X ile takas düşünüyorum. 1 Yıldan uzun süre garantisi mevcut. Aldığım işlemcinin de garantili olmasını istiyorum. İstanbul içi elden işlem yapılabilir. Sistemi apu olarak kullanıyordum. Ekran kartı aldım, apudan normal sisteme çevirdiğimden takaslıktır. Kutusu mevcuttur, ancak fanı mevcut değil. Bir arkadaşıma lazım olduğu için fanı ona verdim. Bende kule tipi soğutucu olduğu için hiç ihtiyaç duymadım stok soğutucuya.15 Kasım 2024 tarihine kadar garantisi mevcut. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Kasım 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Steam Cüzdan Kodu Steam Cüzdan kodu alınacak %20 ile Ryzen 5 5600G takaslık Nostaljik işlemci