yükte 1.32v ye düşüyor voltaj fazlamı sizce yoksa böyle iyimi sadece merakan oc yaptım şuan deafult degerinde kullanıyorum yine 1660 supere fazla geliyor zaten :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 10 Ekim 2022; 1:0:30 > |
ryzen 5500 4500mhz 1.36v iyimi
-
-
Aida64 ile fpu testi yapabilirsiniz 10 dk kadar. Sistem çökmezse eğer bu şekilde kullanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o işlemcide 4.5ghz için 1.36v fazla
-
llc high yaparsam 4.7 gorur heralde 1,36v de gerci simdilik deafult yetiyor
-
Monolothic olduğu için 1.35v VCore gayet uygun. Tabii ki O voltajda en az +4700 Beklerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
llc high yapınca 1.32v de 4500 mhz stabil oldu bu voltaj zarar verirmi uzun vadede
-
Monolothic/Cezanne olduğu için fazla etkisi olmaz. Düz Chiplet CPU olsaydı 2 Yıl gibi bir sürede biraz frekans düşüşü olurdu.
hocam ne demek bu monolothic? merak ettim cezanne işlemcini ismi diye biliyorum
-
-
detaylı açıklama için teşekkür ederim.
-
nette araştırdım sogutuldugu sürece 1.5v bile güvenli deniyor hatta amd olsun başka güvenilir kaynaklar olsun böyle diyor deniliyor ama 1.5v biraz fazla geliyor kulaga sanki
ben 2500k işlemciye 1.47v filan veriodum bir süre sonra deafult hız ve dafult voltajda bile mavi ekran veriodu
-
1.27v de 4400mhz stabil
deafult voltajda bile 1.35v ye kadar çıkıyor :D
-
1.5v PBO için. Manuel +1.40v Gündellik için fazla Zen 3 için.
son olarak deafulta alıp offset voltageden -200mv verdim 4250 mhz de max 1.25 e çıkıyor voltaj cpu boştaykende 0.6-0.7 lere kadar iniyor
r23 de 54 dereceyi anca buluyor sıcaklık şuan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 14 Ekim 2022; 3:1:38 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X