Şimdi Ara

Ryzen 5600 kutulu - Mersin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rezerve: Rezerve: Bu ürün bir üye tarafından rezerve edilmiştir ancak yine de satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 Ryzen 5600 kutulu - Mersin
    Garantisi bitmiştir. Yükseltmeden dolayı boşa çıkmıştır. Herhangi bir voltaj verme vs zorlamaya maruz bırakılmadı. Yüzeyinde hafif çizikler mevcuttur ve herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Pinlerinde eğilme yoktur. Stok fanı birkaç günlüğüne kullanılmış olup macunu bozulmuştur. Alıcısına hayırlı olsun.

Ryzen 5600 kutulu - Mersin Ryzen 5600 kutulu - Mersin Ryzen 5600 kutulu - Mersin
    Ryzen 5600 kutulu - Mersin Ryzen 5600 kutulu - Mersin Ryzen 5600 kutulu - Mersin Ryzen 5600 kutulu - Mersin Ryzen 5600 kutulu - Mersin
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam hayırlı satışlar çalışması açısından problem olmadığını biliyorum ama merak ettim işlemcinin üstü nasıl bu hale geldi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Özellikle yaptığım bir şey yok da mesela sıvı soğutmada da bu oluyor 😁 Eski macunu silerken kağıt havlu kullanıyorum sanırım bundan dolayı oluyor. Daha sert bir şey sürtmüyorum yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.