Şimdi Ara

[SATILDI] Ryzen 5 5600 TRAY Garantili Faturalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Ryzen 5 5600 TRAY Garantili Faturalı

Ürünü 2 Eylül 2023 tarihinde Pazarama üzerinden DFS Bilgisayar adlı satıcıdan satın aldım. 2025 Eylül ayına kadar garantisi devam etmekte olup silikonu çok iyi bir çip. Curve Optimizer'da -30 negatif voltaj vererek kullandım işlemciyi bu süre zarfında. Yeni işlemciye geçtiğim için fiyat performans kralını satıyorum.

Düşündüğüm fiyat: 2500TL

Adana içi elden diğer illere ise havale/EFT sonrası kargo yapabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Eylül 2025 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Merhabalar istanbul'a gönderim ücreti ne kadar tutar bir bilginiz var mıdır acaba?

• ozcanncoban O kullanıcısına yanıt
    ptt kargo sabah saatleri ve gönderen öderse 100/120 tl Sen ptt şubeden teslim alacaksın.

yada shbndn 251 tl ilan açılıp sen alacaksın , kod ile kargo 70 TL ye geliyor. Kalanı eft yapacaksın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Satıcı için de uygunsa şubeden alacak şekilde kabul edebilirim öyleyse

• ozcanncoban O kullanıcısına yanıt

Hocam özelden yazsaydınız keşke niyeyse gönderiye gelen yanıtlar bildirim olarak gelmiyor bana konuya bakmadıkça görmüyorum. Ürünü maalesef dün akşam sattım. Hayırlı günler dilerim.

• rambo145 kullanıcısına yanıt

Sağlık olsun, teşekkür ederim size de iyi günler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.