Ah abi fiyat değişti ya şu mesaj erken gelseydi alacaktım nasip değilmiş yine bu fiyatı görürmüyüz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ryzen 5900X TRAY - 6900 TL (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Boşver hocam 5800X verelim.
Oyunda aynı FPS'i veriyor zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İhtiyacın yoksa 1 TL bile fazladan verme. 5900x piyasaya çıkalı 1.5 sene oluyor, ben alalı 1 sene olmuş örneğin.
1 yıl sonra zaten diğer işlemcilerden tek çekirdekte fark yiyecek. Şuan tek çekirdekte zaten geride, yazın yeni nesil Intel işlemciler çıkacak böylece fark daha çok açılacak. AMD mecburen onları geçmek için çok daha güçlü işlemci çıkaracak.
Şuan DDR4 artık ddr5 e geçiş olacağı düşünülünce fazladan 1 TL bile vermeye gerek yok bence. Daha üst model alacağım diye 2 kişilik aileye 7 kişilik araba almak gibi bir şey bu. Büyük ihtimalle 8/16 işlemci bile fazla gelecektir çoğu durumda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce de caydırmıştı arkadaşlar beni 5900X siparişimi iptal edip 5800X almıştım. Dün de çok elim gitti ama almadım. Doğru diyorsun ihtiyaç yokken 1 lira bile vermek gereksiz.
-
Oyun dışında adam akıllı bir şey yaptığım yok desktop ile. O nedenle sanırım 4 çekirdek de bana pek bir artı getirmez.
Yeni işlemci anakart ve RAM değişimi ile geleceği için bir süre takılırım diye düşünüyorum. Muhtemelen sonraki değişimi 2024 içerisinde yaparım. O zaman da 40 yaşında olacağız belki de olaydan uzaklaşacağım ne bileyim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X