Şimdi Ara

Ryzen 7 5800x işlemci kapalı kutu sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Ryzen 7 5800x işlemci kapalı kutu sıfır
    18 mart tarihli fatura, 2 yıl türkiye garantili

Ryzen 7 5800x işlemci kapalı kutu sıfır Ryzen 7 5800x işlemci kapalı kutu sıfır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 4850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Mart 2024 Satıldığı Şehir : Çanakkale,Lapseki Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    Nerde 4300 lira amazonun kendisinin satıcı olmadığı hangi ürünü kaç defa yurtdışından aldınızda burda bunu yazıyosunuz, ordan alında 4300 liraya ne geliyor yazarsınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rustem1905 kullanıcısına yanıt

Bir benzeri benim ilana da dadanmıştı hocam, 2 tık yapıp son fiyatına bakmaya üşeniyorlar ama gelip ilan baltalamaya üşenmiyorlar.

• Kampec kullanıcısına yanıt
    Hocam profiline bakarsan kendisi 5800x arıyor zaten, ilan baltalayıp fiyat kırdırma derdinde. Ryzen 3600 üzerine 1500 lirayla 5800x alacakmış uyanık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet serbest piyasa. bi uyanık siz değilsiniz yani.

Ne güzel dünya iş sizin işlemciye gelince 0'ı 2800 lira ama 1000 lira etmeyecek işlemciyi o paraya sayabiliyorsunuz ama iş 0'ı 5000 küsür olan işlemciyi anlık 4300 gördünüz diye üste 1.5 teklif ediyorsunuz bayağı mantıklı hareket.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt

boş konuşmakla olmuyor. işlemci sıfırı fiyatları baz alarak hesaplamıştım o zaman. 1000 tl ye bulsana 3600 bana. alayım 10 tane. :=) açılmış pakette kullanılmış işlemciye 1 haftalıkken sıfır muamelesi yapanları savunduğundan zaten belliydi....

1000 tl etmeyecek işlemci dedim bu işlemci şu anda 1000 tl demedim üstüne üstlük satıcı arkadaş 5800 lira olan işlemciyi 4850'ye satmış gidip başka bir köşede ağlayabilirsiniz.

• mantıken fazla vermişim işte 1000. bulabiliyorsanız bulun alalım. konuşmakla olmuyor bu işler. istediği fiyattan satabilir. seni ilgilendirir o beni ilgilendirmez. teklif bile etmedim zaten farkettiysen :=))))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.