Bildirim
Ryzen 7 7800x3d soğutucu önerisi (2. sayfa)
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ryzen 7 7800x3d mi soğuturmu yükte boşta oy8nlarda kaç dereceler gorurum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam enermax 360 alinirmi
Cahilce bir yorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alınır ama bu sıvı soğutucular biraz şans işi. Mesela amazonda yabancı birinin yorumuna denk geldim, 16 ay sonra pompanın çalışmayı durdurduğunu söylemiş.
-
Bu fiyata daha iyisi bulunurmuki enermax dandik markamı bide le720 vardı aynı fiyata onla bunun arasinda kac derece fark olur ryzen 7 7800x3d için enermax 2 sene içinde bozulsa birebir değişim diyor bide ama bilemedim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wenqax -- 2 Ekim 2024; 0:56:31 >
Hocam deepcol mystique 360 lcd aldım hocam iyimi sıfır 6 bine buldum hiç kaçırmadım
İyidir Deepcool, fiyatına baktım da 8 bin civarında görünüyor, iyi yakalaşmışsınız.
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X