Sistem @Baveran arkadaşımıza satılmıştır.
Merhabalar, öncelikle sistem şubat başında toplanmış olup 15-20 gün kullanılmıştır ve marttan beri sistem kapalı şekilde yatmaktadır. Sadece diğer parçaları satarken açılıp test vs isteyen arkadaşlara testler yapılmıştır.
Tüm bileşenlerin faturaları, garantileri ve vidasına kadar kutu içerikleri tamdır!
Ek olarak; Bu sisteme istediğiniz ekran kartını ve istediğiniz AMD islemci'yi sorunsuz şekilde dahil edebilirsiniz. (ben 3080 Ti Suprim X ve Ryzen 5950X ile sorunsuz kullanmıştım)
**Tüm bileşenleri daha fazla para verip garanti vs durumları için güvenilir yerlerde satın aldım**
Bileşenlere tıklayarak satın aldığım linklere gidebilirsiniz.
Anakart: MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI 5100MHz(OC)
S Model olup çok üst seviye bir anakart. Bu da TOP Tier bir bileşendir.
23 Ocak 2022 Amazon TR faturalı, satıcı amazon'un kendisidir.
Kasa: Corsair 5000D Airflow (CC-9011210-WW)
Anlatmama gerek yok, hemen bir 5000D build videosu açıp bakmanızı tavsiye ederim :)
23 Ocak 2022 Amazon TR faturalı, satıcı amazon'un kendisidir.
Güç Kaynağı: Seasonic Focus Plus 850W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı (SSR-850FX)
Seasonic, en kaliteli PSU üreticilerin başında gelir, TOP Tier ve güncel bir Güç kaynağıdır.
26 Ocak 2022 Hepsiburada faturalı, satıcı hepsiburada'nın kendisidir.
Sıvı Soğutucu: CORSAIR ICUE H150I ELITE CAPELLIX 360MM AMD/INTEL (CW-9060048-WW)
Fanlar 800 RPM'de, Pompa 2200 RPM'de (Quiet) olduğu halde 5950X gibi bir işlemciyi yükte ve her şey auto'da (PBO, CPB açık) 70C bandında, curve optimizer haliyle ise 65C'de tutmayı başarıyor.
3 Şubat 2022 Amazon TR faturalı, satıcı amazon'un kendisidir.
Fanlar: Coolermaster Masterfan Sickleflow 120MM ARGB (7 Adet)
7 Adet fanı 800 RPM'de kullanıyorum, 5000D için muazzam bir hava akışı oldu ve tabii 800 RPM'de olduğu için çok sessiz.
26 Ocak 2022 Hepsiburada faturalı, satıcı hepsiburada'nın kendisidir.
Sleeved kablolar: Cooler Master Güç Kaynağı Kablo Uzatma Kiti - Kırmızı - Siyah
3 Şubat 2022 QP faturalı, satıcı QP kendisidir.
Tam performanslı olarak maksimum 15-20 gün kullanılmış bu sisteme toplu olarak xxx istiyorum. Parça fiyatları ayrı olarak yazmakta fakat toplu olarak aldığınızda ciddi bir indirim olmakta.
Lütfen pazarlık vs istemeyin bu parçaları sıfır olarak almaya kalkarsanız 13.000 TL tutmakta. (Akakçe'den bakıp hesaplandı)
Evime gelip kontrol edilip alınması tercihimdir. Kargo durumunda ise önce havale sonra kargodur.
"Referanslarıma göz atabilirsiniz."
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.