Şimdi Ara

RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI ! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
6
Favori
40.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ryzen 1800x
    Asus x370 pro
    Gskill veya corsair 16gb*2 ram
    Amd vega veya nvidia 1080ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Şu videolardan sonra Ryzen 1700 akar diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @_Dominic_Toretto_ Kardeşim , çağrını aldım. Daha iyi bir Türkiye için Ryzen ' e bende varım. @REDSTONE Kardeşim, sende var mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

@_Dominic_Toretto_ Kardeşim , çağrını aldım. Daha iyi bir Türkiye için Ryzen ' e bende varım. @REDSTONE Kardeşim, sende var mısın ?

3570K bekleyeceği kadar bekledi zaten, neden olmasın ?

Bütçe meselesi tabii.
  • Çok iyi oto oc ile 4.2 ghz en ucuz işlemciler bile hemde.RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redoracle -- 26 Şubat 2017; 19:13:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

İntelden şaşmayın bence.

İntele destek olmak için saldırıyordu beğeni butonuna intelciler. Belkide bu son şanslarıydı
  • Meşazımı aldın demek

• Şuralar bi şenlensin.

RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI ! RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI ! RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !

RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI ! RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !

• Büyük bir hayal kırıklığı bekliyor ryzencileri tıpkı fx de olduğu gibi. Çok daha yüksek elektrik tüketiminden dolayı yetmeyen PSU lar , oyunlarda saçma sağan fps düşüşleri, bir türlü İntele yetişemeyen performans, sahte benchmarklarla kandırılmışlık hissi, neden intel almadım pişmanlığı ve bir sonrakine kesin İntel alacağım ümidi ile geçecek zamanları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Msı nerde yav

İşin ilginci o kadar anakart var bir tek msı titanıumda hdmı 2.0 var yazıklar olsun diyorum sadece,o kadar para hepsi kaç parea bi hdmı 2.0 koymak,bir dp 1.4 koymak.

Msı'ı tebrik ettim valla onun dışında koyan yok,belki ben sadece film için apu alacam 4k 60 fps film izleyecem hdmı üzerinden.
  • O kadar çok haber ve bilgi dolaşıyor ki bildiğimi de unuttum. Şimdi bir sorum ahali:

B350 Anakart ve R7 1700 OC oluyor mu? Bütün işlemcilerin çarpan kilidi açık, biliyorum, soru daha çok anakart ile ilgili.
  • simbolmina kullanıcısına yanıt
    En alt soket hariç hepsi oc oluyor a320 galina en dandik soket.
  • R7 1800x alınır aslında ama

işlemci+anakart+ram satılması gerek bunlarda ikinci elde anca bi işlemci R7 1800x alır
  • quote:

Büyük bir hayal kırıklığı bekliyor ryzencileri tıpkı fx de olduğu gibi. Çok daha yüksek elektrik tüketiminden dolayı yetmeyen PSU lar , oyunlarda saçma sağan fps düşüşleri, bir türlü İntele yetişemeyen performans, sahte benchmarklarla kandırılmışlık hissi, neden intel almadım pişmanlığı ve bir sonrakine kesin İntel alacağım ümidi ile geçecek zamanları.

• quote:

Büyük bir hayal kırıklığı bekliyor ryzencileri tıpkı fx de olduğu gibi. Çok daha yüksek elektrik tüketiminden dolayı yetmeyen PSU lar , oyunlarda saçma sağan fps düşüşleri, bir türlü İntele yetişemeyen performans, sahte benchmarklarla kandırılmışlık hissi, neden intel almadım pişmanlığı ve bir sonrakine kesin İntel alacağım ümidi ile geçecek zamanları.

İnteller hem çok ısınıyor hem de fazla güç tüketiyor
    Kışın ısıtıcı niyetine kullanılabilir bir nevi

• Gigabyte AX370 Gaming K7

RYZEN CPU Vatan Bilgisayara geldi , ÖN SİPARİŞ AÇİLDI !
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
  • quote:

Değişik bir teori paralel evrenden yazıyorsun sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceann Capall

quote:

Değişik bir teori paralel evrenden yazıyorsun sanırım

uyur yazar bir intelci olabilir kabus görüyor uyandırmak lazım

bu arada bizim türkler uçuşa geçmiş 1800X 2.676,96 TL Ön sipariş fiyatını abartmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Şubat 2017; 1:16:14 >

• Evet paralel evrendeyim. Amd nin beni hapsettiği evrenden ve boyuttan sizi uyarmaya çalışıyorum. Ama algılayacak durumda değilsiniz. İnterstellar'daki gibi kendimi paralama pahası size seslenme amacımda yok.

Not:Halen AMD FX 8150 kullanıyorum. 4-5yıl önce sıfır olarak almıştım. Kutusundan fan çıktı. Aman Allahım o ne kasada blender çalışıyor. Söküp çıkardım thermalright ultra110 rev2 aldım da kafam rahat etti. Bana onu anlatmayın. 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.