Şimdi Ara

Ryzen Master sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. Eski bir programda sorun yaşadığımdan dolayı Ryzen Master'la core disable olayına girdim. Fakat lanet programda "0 çekirdekler" seçeneğini seçtiğimde "Uygula" butonu gözükmüyor. Biostan default ayarları yükledim. Ryzen Master'ı kaldırıp tekrar kurdum fakat sonuç değişmedi. Şu anda 2 çekirdekli 1800x işlemcimi kullanmaktayım. Sinir bozucu bir durum, bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• tam olarak ne yapmaya calisiyorsunuz?0 cekirdek demek kapatma demek diye biliyorum bir kere kullandim programi.biostan da yapilabilir cekirdek ayari.
  • sıkıntıyı çözdüm fakat bir daha asla Ryzen Master kullanmam. Çekirdeklerden bir kısmını iptal edebiliyorsun fakat geri orjinal haline döndürmene izin vermiyor. Mantıksız bir software.
  • Ryzen Master ile sorunsuz ve tek oturumluk overclock yapabilirsiniz. Gayet de güzel bir program. Ama çekirdek açma kapama işine bulaşmamak lazım. Bu yeniden Windowsunuzu formatlamaya mecbur bırakabilir.
  • BIOS'ta uncore ayarı olması lazım, oradan geri açabilirsiniz bütün çekirdekleri, BIOS'u resetlemek gerekmemeli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.