< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ryzen Mobil 4000 Serisi [ANA KONU] Laptop Tavsiye & Tartışma (236. sayfa)
-
-
biraz daha ucuz fiyatlı 16gb ramlı yada ram upgrade edilebilen 5000 6000 lira civarında. ince cerceveli, ince kasalı hafif en iyi model nedir acaba? kolay taşınabilirlik ve hafiflik çok önemli. oyun için değil genel kullanım için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 30 Nisan 2021; 5:55:59 > -
Bilgisayarin ram i ne kadar hocam. Bende thinbook vardı. 8 gb ram ile geldiğinde 512 idi. 24 gb yeterli upgrade edince otomatik 2 gb olarak değişti. Herhangi bir ayar yapamadım. Biosta da dikkatimi çekmedi böyle bir ayar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Benim ram 8 gb hocam. Yükseltmeyi düşünüyorum yükseltince düzelir belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim hocam emeğiniz için.
Rica ederim, pratikte faydası oluyormu bilmiyorum, ram miktarınızı 16 ya çıkarmanızı tavsiye ederim. Günümüzde 8gb yetersiz gelir bence.
Miktarından ziyade mevcut 8 tek kanal, ikinci 8 takilinca çift kanal oluyor ve grafik işlemci performansı %40-%50 civarında artıyor.
Beyler iş değişikliği sebebiyle severek kullandığım 4500u'lu E14 cihazı satıyorum da Ankara içi, sizce kaçtan gider? Ekstra 8gb 3200mhz samsung RAM ekledim, cihazı vermeden önce thermal grizzly ile macunu değiştireceğim. Anakarta key gömülü Windows 10 Pro var. Formatlayıp, Driverları yükleyip vereceğim. 6000tl civari düşünüyorum.
Vay çok severek almıştınız. Yalnız iş değişikliği ile ne alaka onu anlamadım. -
Mac lazımdı hocam, belirli işler için ama satıştan vazgeçtim. Hazır VMWare image indirdim ve çalıştırdım. Biraz optimizasyondan sonra epey iyi bir mac os deneyimi veriyor. E14G2 ile yola devam 2022'de staj için Amerika ya da Avrupa'ya gidersem X1 carbon alırım, onun dışında değmez gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikhail -- 9 Mayıs 2021; 20:34:13 > -
Hepsiburada'da indirime girmiş 4500U'lu bir HP gördüm bugün fiyatı baya iyi, eksiği Full HD değil, değerlendirilebilir bence.
-
ram upgrade oluyor mu
-
Bu hangi sürümü emin değilim ama boş slot var gözüküyor.
https://www.youtube.com/watch?v=gATRXxrD6Wo&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam imkan varsa fullhd olan bir tane alın. Diğerleri miadını çoktan doldurdu.
Hocam maç OS için bağlantı paylaşır mısınız ve yaptığınız optimizasyonlari
Bir de arkadaşlar malumunuz Lenovo E14 Gen2 bilgisayarda aydınlatmalı klavye yok, aranızda klavyeyi aydınlatmalı ile değiştiren oldu mu ya da yapılabilir mi?
Bu başlıkta biri yazmıştı, olmuyomuş, arama yaparsanız bulursunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E14 Gen2 için Lexar 8 GB CL22 RAM almıştım. Ancak E15 Gen2 için bu modelin CL değeri neyse onu almak istiyorum. E15’in CL değeri nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X