Bildirim
RYZEN SİSTEME 4 ADET RAM TAKMAK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
anakartın uyum listesini kontrol edin.
Bende prime x370 pro var. corsair 3000mhz ramlerden 8gb x4 şeklinde kullanıyorum. docp 3000mhz ayarlarında gecikmeler çok yüksek ve okuma yazma hızları düşük görünüyor. Docp standart ayarlarında en ideal 2933mhz'de çalıştırabildim. -
Hocam benimde baktım 4 adet destekliyor ramlar 3000 ama 2933 de çalıştırır yazıyor ben bunu elle overclock yapamaz mıyım -
Ryzen sistemlerde 4 slot ramin overclocku 2 slot ramden çok daha zor. Bırakın overclocku kendi frekansını koruması bile zor. Mümkünse 2 slot kullanmaya çalışın. -
Hocam aldım artık hiç mi yapilmaz 3200 filan olur diyordum -
Aldıysanız deneyin oluyor mu olmuyor mu diye niye soruyorsunuz anlamadım. Yapılamaz diye bir şey yok ama rame bağlı. Samsung b-die zarlı bir ramse yapılır ama yoksa belirsiz. Ama zaten bdie lar 3200 mhzden başlıyor siz 3000 2933 diyorsunuz bdie olmadığı belli. -
Hocam daha gelmedi o yüzden öyle dedim. Crucial Ballistix Tactical Tracer sipariş vermiştim. -
ben daha geçen 16 gb a yükseltme yaptım 4 tane ram kullanıyorum bir sıkıntı yok 2666 da çalışıyor deneme için 3000 yaptım sorunsuz boot etti sistem -
Sağol dostum gelince bilgileri paylaşırım bende inşallah olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X