Şimdi Ara

Ryzen uyumlu bellekler listesi. (Sadece bu konu) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
27
Favori
50.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mito1172

triend z rgb arkadaş bunu alıyorum demiş ama neyse hayrlısı bu arada sanal marketim de flare x ramler baya hesaplı fiyatı hiç alışveriş yapmadım sağlam sitemidir bilmiyorum araştırmak lazım

Sanal marketim canavar gibi sitedir.
    Saat 16.00 siparişi geç,1 gün sonra Antalyadan Bursaya geliyor ürünler.
    Ben çok memnum kaldım adamlardan,klavye-mouse-mousepad-3 tb seagate hdd aldım,arkadaşa Creative ses kartı ve çeşitli alışveriş yaptık.
    Herhangi bir olumsuzluk yaşamadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: woundedknee

quote:

triend z rgb arkadaş bunu alıyorum demiş ama neyse hayrlısı bu arada sanal marketim de flare x ramler baya hesaplı fiyatı hiç alışveriş yapmadım sağlam sitemidir bilmiyorum araştırmak lazım

Sanal marketim canavar gibi sitedir.
    Saat 16.00 siparişi geç,1 gün sonra Antalyadan Bursaya geliyor ürünler.
    Ben çok memnum kaldım adamlardan,klavye-mouse-mousepad-3 tb seagate hdd aldım,arkadaşa Creative ses kartı ve çeşitli alışveriş yaptık.
    Herhangi bir olumsuzluk yaşamadık.

Sanal marketim..? Yazdım bi kenara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• woundedknee kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim iyi oldu bu bilgin ram alacağım için çekindim açıkçası arızalı çıkarsa nasıl davranırlar bilemedim hiç alışverişim olmadığı için
  • quote:

teşekkür ederim iyi oldu bu bilgin ram alacağım için çekindim açıkçası arızalı çıkarsa nasıl davranırlar bilemedim hiç alışverişim olmadığı için

Seagate 3 tb aldım buradan.
    Gece taktık,direk hdd kafa sesi veriyor,çalışmadı.
    Mail attım,sabah cep kapanmış,ev telefonu çaldı arayan Sanal Marketim.
    Gönderin hemen dediler,kargoyla karşı taraf ödemeli gönderdim.
    2 gün sonra,bozukmuş dediler Seagate firmasından yenisi talep ettik,gelir gelmez gönderecez dediler.
    2 gün sonra yenisi geldi,2 yıldır sorunsuz çalışmakta.
    En hesaplı 3 TB Seagate sadece bunlarda vardı.
    21/05/2013 yılında ilk alışverişi yapmışım,ahanda bunu almışım.(Razer DeathAdder 2013 6400dpi 4G Optik Usb Mouse (World Of Tanks Hediye)

tamamdır çok teşekkürler anlaşılan düzgün iş yapıyorlar
  • Nzxt Kraken Cam yazılımı,Gskill bellekler ile ilgili donma sorunu için yeni firmware ile sorunu halletti.
    asus da anakartta aura yazılımını güncelleyip Corsair Vengeance RGB DDR4 DRAM, GSkill Trident Z RGB ram sorununu halletmişhttps://www.asus.com/tr/Motherboards/ROG-CROSSHAIR-VI-HERO/HelpDesk_Download/

Anakart ve aşağıdaki cihazlar arasındaki aydınlatma efektlerinin senkronize edilmesini sağlar
    - VGA: ROG STRIX-GTX1080-A8G / 8G-OYUN, ROG-POSEIDON-GTX1080TI-P11G-OYUN, ROG-STRIX-GTX1080TI-11G / o11G-OYUN GRUBU, ROG STRIX-GTX1060-O6G / 6G-OYUNLARI, ROG STRIX- GTX1050TI-O4G / 4G-OYUNCAKLAMA, ROG-STRIX-RX580-O8G / T8G-OYUNCAKLAMA, ROG-STRIX-RX570-O4G / 4G-OYUNLARI, ROG STRIX-RX480-O8G / 8G-OYUNLARI, ROG STRIX-RX470-O8G / O4G-OYUNLARI, ROG STRIX-RX460-O4G-OYUNLARI
    - Klavye: ROG Claymore
    - Fareler: ROG Spatha, ROG Pugio, ROG Gladius II, Strix Evolve, Strix Etkisi
    - Mikrofon: ROG Strix Magnus
    - Aura Sync uyumlu Asus ROG ortak cihazları, Corsair Vengeance RGB DDR4 DRAM, GSkill Trident Z RGB DRAM dahil
    Tam uyumluluk cihazı listesi için lütfenhttps://www.asus.com/campaign/aura/Sync.html adresini ziyaret edin.
    Lütfen yazılımı yüklemeden önce mevcut en güncel anakart BIOS'larına güncelleyin.
    Aura 1.04.42 ile çakışmayı önlemek için lütfen CPU-Z 1.79.1'i güncelleyin.
    X99 yonga seti anakartları için: DRAM LED'lerinin kontrol edilmesini sağlamak için lütfen BIOS / Ai Tweaker (veya Extreme Tweaker) / DRAM Zamanlama Kontrolü / DRAM SPD Yazma: Etkinleştirin
    Windows 7 32-bit ve 64-bit, Windows 8.1 64-bit, Windows 10 64-bit için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 10 Haziran 2017; 7:21:16 >

• Sürüm notları bu son Cam için,Türkçesi için başvuru adresi Mito.Ryzen uyumlu bellekler listesi. (Sadece bu konu)
  • Selamlar

Msi a320m gaming pro anakart ve ram olarak da gskill ripjawsv 8gb 3000mhz cl 15 aldim ram daha elime ulasmadi uyum sorunu yasarmiyim 3000mhz de calisirmi arastirdim ama hicbir sonuca varamadim anakartin sitesinde uyumlu ram ler gibi birsey bulamadim ram koduF4-3000C155-8GVRB anakart en son 29.06.2017 de agesa 1.0.0.6 guncellemesi almis.

• quote:

Orijinalden alıntı: guneyayhan

Selamlar

Msi a320m gaming pro anakart ve ram olarak da gskill ripjawsv 8gb 3000mhz cl 15 aldim ram daha elime ulasmadi uyum sorunu yasarmiyim 3000mhz de calisirmi arastirdim ama hicbir sonuca varamadim anakartin sitesinde uyumlu ram ler gibi birsey bulamadim ram koduF4-3000C155-8GVRB anakart en son 29.06.2017 de agesa 1.0.0.6 guncellemesi almis.

Aynı RAM'in Gri renk olanı 2x8GB şeklinde ASRock Gaming K4 ile AGESA to 1.0.0.6 ve 2.5 bios sürümü ile 2933Mhz stabil olarak kullanıyorum. Timing değerlerini manuel olarak girdim aşağıdaki başlıkta değerleri ayrıntılı olarak görebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127215156

• hamidasim H kullanıcısına yanıt
    Yani problem olmaz sanirim bende ki ramlerde uyumludur olemi dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: guneyayhan

Yani problem olmaz sanirim bende ki ramlerde uyumludur olemi dersiniz

Elimdeki anakart için sorun olmadı ama sizinki ile çalışır mı bilemem. Sonuçta belleğin Ryzen işlemci ve X370 anakartlarla 2933MHz çalıştığını biliyorsunuz.
  • Dual-single rank ibaresini öğrenmek için şu linki vermişsiniz:https://www.oempcworld.com/support/singlevsdualram.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

CPU-Z programında SPD arayüzünde Rank yazan yerde yazan şey mi oluyor bahsettiğiniz.
    Ryzen uyumlu bellekler listesi. (Sadece bu konu)

Benim ramlerde rank yerinde single yazıyor mesela.

• Arkadaşlar hala ryzen ram uyumsuzlukları devam mı ediyor ?

Amd aldığıma pişman olacağım vallahi.
  • gitti bunu aldımhttp://www.vatanbilgisayar.com/gskill-16gb-2x8gb-flare-x-ddr4-2400mhz-cl16-1-2v-amd-ryzen-uyumlu-dual-kit-ram.html
    ama aklım şunda kaldıhttp://www.vatanbilgisayar.com/gskill-16gb-2x8gb-ripjawsv-kirmizi-ddr4-3000mhz-cl15-1-35v-dual-kit-ram.html
    sizce aradaki 70 tl yi verip almaya değer mi oc yapmam neyse onu kullanırım ama işte insanın içinde kalıyo çok bi fark olurmu sizce daha ssd de almadık gerçi kafam çok karıştı :D
    bir de diğerini alıcaksam neden almalıyım

Not:izlediğim test videolarında aralarında fps olarak hiç bir fark gözükmüyor bazen 1 fps bunun için 70 tl daha fazla vermeye değmicene karar verdim :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneyayhan -- 6 Ağustos 2017; 23:46:55 >

• OC yapmadan zaten 3000 Mhz de kullanamayacaktın. Almaman doğru karar.
  • büyük ihtimalle cpu-z de ranks yazan kısımdaki evet
  • eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için.Sizin linki inceledim fakat benim ramlerin üstünde "1r" veya "2r" ibaresini göremedim.Bunu tesadüfen buldum:)
  • Şimdi bu bellek kiti r1700 asus x370 prime pro ya tam anlamıyla uyumlu mu değil mi?
    http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-16gb-2x8gb-trident-z-ddr4-3200mhz-cl15-1-35v-dual-kit-rgb-led-ram.html?OM.zn=category_topsellers_productpage-w21&OM.zpc=F4-3200C16D-16GTZR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 11 Ağustos 2017; 4:31:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar.

ASUS CROSSHAİR HERO 6 anakart ve ryzen 1800x için 3000mhz ve üzeri stabil çalışan 32 gb ram takılı sistemi olan var mı aramızda?

şuan 16gb 3000mhz ram kullanıyorum. hynix cipsetli. samsung b-die değil. ona rağman bios içersinde kayıtlı ayarlar ile 3000de çalıştırdım. arada cold boot gerekiyor sadece.

agesa 1.0.0.6 ya geçmedim. burada inceleyen arkadaş fanları kendiliğinden kapatma sıkıntısından bahsetti şuanda önemli bir projenin ortasındayım onu teslim edince geçerim diye düşünüyorum. ne olur ne olmaz. önereceğiniz ram. son biosa göre de olabilir sıkıntı değil. asus'un kendi ram uyumu listesinde 32 gb olarak gözüken ramleri piyasada bulamadım maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.