Şimdi Ara

Ryzen uyumlu bellekler listesi. (Sadece bu konu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
27
Favori
50.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    F4-3200C14D-8GTZR ram lerin tek tek bakınca bu şekilde görünüyor olabilir. Yanlız ramler satılırken bu ram çiftliyse F4-3200C14D-16GTZR olarak satılıyor. Senin iki çift F4-3200C14D-16GTZR alıp 32 kullanıyor olman lazım doğru mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskibirkurt

F4-3200C14D-8GTZR ram lerin tek tek bakınca bu şekilde görünüyor olabilir. Yanlız ramler satılırken bu ram çiftliyse F4-3200C14D-16GTZR olarak satılıyor. Senin iki çift F4-3200C14D-16GTZR alıp 32 kullanıyor olman lazım doğru mu ?

Evet, çift satılıyor ve ben bu çiftten bir çift aldım. Yani toplamda 4 tane olmuş oldu. Sonuçta teki 3200Mhz CL14. Bu bellekler yurtdışında satılıyor. Bunların CL16 olanları ise burada satılıyor ve Hynix çipli. Bir de bunların yüksek frekanslı olanları var, onlar da burada satılmıyor.
  • Corsair vengeance 3000mhz red led var single ram mı dual renk mı nereden anlicam?1R veya 2R diye bir şey yazmıyor.Anakart asrock x370 gaming k4.Buyuk ihtimalle 2133de kalacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD Ryzen 1800X Asus Crosshair VI Hero

3200 mhz de çalışıyor ama yük binince mavi ekrana atıyor 3066 mhz de sorun yok canavar gibi çalışıyor Asus Crosshair VI Hero ya
    yeni bios gelince çözülür heralde ?

Corsair Vengeance LPX CMK16GX4M2B3200C16

Ryzen uyumlu bellekler listesi. (Sadece bu konu)

AMD HEVESİMİZİ KURSAGIMIZDA BIRAKTI DESEK YERİ OLUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilek -- 1 Haziran 2017; 15:15:26 >

• O kadar paralar say üzerine böyle rezil sorunlar yaşa.Performansını falan geçtim millet aldığı ramleri kullanamıyor.Bildiğin beta sürüm diye çıkarmış ryzenları.Şimdi gayet iyi anlaşıldı neden bu kadar geçiktiği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

O kadar paralar say üzerine böyle rezil sorunlar yaşa.Performansını falan geçtim millet aldığı ramleri kullanamıyor.Bildiğin beta sürüm diye çıkarmış ryzenları.Şimdi gayet iyi anlaşıldı neden bu kadar geçiktiği.

Vallahi haklısın

fuat abiye döndük

• quote:

Orijinalden alıntı: bilek

quote:

Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

O kadar paralar say üzerine böyle rezil sorunlar yaşa.Performansını falan geçtim millet aldığı ramleri kullanamıyor.Bildiğin beta sürüm diye çıkarmış ryzenları.Şimdi gayet iyi anlaşıldı neden bu kadar geçiktiği.

Vallahi haklısın

fuat abiye döndük

• Msi B350m anakarta henüz agesa 1.0.0.6 olmayan v1. 41 beta bios yükledim amazondan aldığım gskill 3000mhz ram ler 2933 de sorunsuz çalışıyor artık. Bir önceki v1. 4 de 2667 de kalıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa Zoro

Corsair CMU16GX4M2C3200C16R Ryzen 1600x 3000 Mhz

Msı X370 Pro Carbon

Baba Gibi 1600X İle Sorunsuz 3000Mhz

Biosa Girin
    Solda O.C Sekmesine Girin
    Memory Try İt

16.18.18.36.136 Seçin F10 Layıp Savele yin Tamamdır 3000 Mhz Sizde

bu test ettiğin '' CMU16GX4M2C3200C16R '' ram modeli msı anakart ram listesinde yok ancak desteklediğni ifade ettin.Bende bu anakartı almayı düşünüyorum ancak ram modeli olarak düşündüğüm model şu:https://www.amazon.de/gp/product/B01HKF4ZUI/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&th=1

Bu da listede yok ama sizin ram gibi bu da sorunsuz çalışır mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Msi B350m anakarta henüz agesa 1.0.0.6 olmayan v1. 41 beta bios yükledim amazondan aldığım gskill 3000mhz ram ler 2933 de sorunsuz çalışıyor artık. Bir önceki v1. 4 de 2667 de kalıyordu.

elinizdeki ramlerin kodu F4-3000c15d-16gvgb midir ?
  • hamidasim H kullanıcısına yanıt
    Evet hocam buydu. Bir ara 70€ ya satılan ram. 3200 de denedim ama yemedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Evet hocam buydu. Bir ara 70€ ya satılan ram. 3200 de denedim ama yemedi.

Aynısından bende de var aldığımdan beri kullanmadım, Ryzen sistem toplama arefesindeyim en son anakart ile işlemci kaldı kararsızım, x370 anakart R 1600x mi alayım yoksa B350 yanına da R 1700 mü alayım bilemedim. Noctua 14S soğutucum var.
  • MSI B350 TOMAHAWK ARCTIC

&

CORSAIR CMU16GX4M2C3000C15 VENGEANCE White LED

Uyumlumu?

• boras06 kullanıcısına yanıt
    Hiç Bir Bilgim Yok ,Ramlerin Hızları Farklı,Büyük İhtimal Çalışmayabilir

Forumda Başka Bir Arkadaş Şunu Demiş Satın Alacağınız Ramlerle Alakalı Gerçi Anakartlar Farklı Ama Bir İzlenim Veriyor

"CORSAIR CMU16GX4M2C3000C15 VENGEANCE bende de var. asus x370 prime anakartta hiçbir şekilde 2133mhz'ın üzerinde çalıştıramadım. Ram mavi ekranları alıyordum hatta korktum ram mi yandı diye, bios update'i sonrası çok şükür düzeldi.

kesinlikle bu ramleri aldığıma pişmanım. madem 2133mhz'da kullanacaktık ucuz bellek alsaydık araştırıp. Ram desteği mevzusu çok can sıkıcı bişey ram'in desteği mi olurmuş ya. 4 modül toplam 32gb bellek aldık 2133mhz de kullanıyoruz salak salak. Bakalım inşallah bir bios update'i gelirde çözülür mevzu.

29 Mart 2017 Tarihinde Söylemiş,Bunları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 30 Mayıs 2017; 15:49:25 >

X370 in crossfire falan yapmayacaksanız pek avantajı yok. İyi bir B350 ve 1700 alın bence. B350 ler bile 4.0ghze çıkabiliyor. 3.8ghz den sonra güç tüketimi aşırı artıyor zaten.
  • Teşekkürler dostum öneri için, yabancı forumlarda asuslarla ilgili iyi şeyler okudum bir de gigabyte ab350 gaming 3 modelini forumda kullanan çok kişi var baya methediyorlar. Sizin iyi bir anakart tercihiniz ne olurdu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hamidasim

Teşekkürler dostum öneri için, yabancı forumlarda asuslarla ilgili iyi şeyler okudum bir de gigabyte ab350 gaming 3 modelini forumda kullanan çok kişi var baya methediyorlar. Sizin iyi bir anakart tercihiniz ne olurdu ?

https://www.asus.com/tr/Motherboards/ROG-CROSSHAIR-VI-HERO/
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: hamidasim

Teşekkürler dostum öneri için, yabancı forumlarda asuslarla ilgili iyi şeyler okudum bir de gigabyte ab350 gaming 3 modelini forumda kullanan çok kişi var baya methediyorlar. Sizin iyi bir anakart tercihiniz ne olurdu ?

https://www.asus.com/tr/Motherboards/ROG-CROSSHAIR-VI-HERO/

b350 çipsetli desek ?

sen bilirsin derim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.