Şimdi Ara

RYZEN5 3500U HP LAPTOP 4.385,00 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.445
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Laptop takibimde ve son dönemde bu fiyatlardaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1366x768
  • piyasaya göre sıcak baya .

• Laptopa sonradan ram ilavesi yapılabilir mi.

Ram slot sayısını görebileceğim bir kaynak mevcut mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: daquied

https://www.hepsiburada.com/acer-swift-sf314-42-amd-ryzen-3-4300u-8gb-128gb-ssd-linux-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nx-hseey-006-p-HBV000014RSQD?magaza=Hepsiburada

Hocam gözünü seveyimmm
    Ne düzeyde bir bilgisayar alinirmi peki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Ne düzeyden kastınız nedir hocam? Bilgim kısıtlı anlayacağım şekilde anlat dersen öyle anlatayım hocam. Ama yanlış anlama bak söylediğim cümleyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: daquied

Ne düzeyden kastınız nedir hocam? Bilgim kısıtlı anlayacağım şekilde anlat dersen öyle anlatayım hocam. Ama yanlış anlama bak söylediğim cümleyi :)
    Oyun asla yok ofis işleri eba işleri vs
    Eksik özelik olduğunu söyleyen de var yorumlarda
    10/8 saat şarj gidiyor bana yetiryor diyende var
    Orta halli sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 21 Ocak 2021; 10:43:11 >
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt

Dediğiniz işlemler için uygundur hocam. Yalnız verdiğim linkte ki üründe 128 gb SSD vardır tek eksi yönü budur. Depolama için Harici Hardisk kullanırım derseniz güzel olur garanti bozulmaması için. Konuda ki üründe 256 GN arada 128 GB fark var ama üründeki farklara gelecek olursak;

Oyun performası için video;

İşlemcisi daha yeni nesil olduğu için daha uzun şarj süresi sunar ve oyunlar için bi tık daha iyi diye tabir edilen düzeydedir.

Ram iki katıdır.

Ekran Özelliğine ulaşamadım ama ACER IPS ekran

Çerçeve daha ince daha hafif

Daha yeni bağlantı seçenekleri (Type-C, Wifi 6, Bluetooth 5 gibi)

Yorumlarda serin ve şarjının uzun olduğu yazıyor tecrübem yok.

Eba iş güç için haliyle yeterli düzeyde. İşte parmak izi klavye aydınlatması vs var

Garantisi bittikten sonra ihtiyaç duyarsanız İçerisindeki M2 ssdyi arttırabilirsiniz ki tavsiye ederim. Ama depolama için harici kullanıma devam edilmesinde de sorun yok.

Şuan ki piyasada gördüğüm en F/P ürün.

• Arkadaş ülkenin geldiği hale bak..çıldıracam yadaha geçen sene şu cihaz 3 bine çakılıydı piyasa..4 385 lira olmuş bugün fırsat diye sunuluyor..

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    6 ay oldu olmadı arkadaşa 3700u 512ssd li aldık 3899a
  • işlemci ve çözünürlük çöp. fiyat ondan da rezalet.

• horozcu yavuz abi kullanıcısına yanıt

Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 olan ürünleri görünce şaşırıyorum.

Bu devirde böyle ürün üretmeleri gerçekten şaşırtıcı.

• xmuratbeyx X kullanıcısına yanıt

Hangi piyasaya göre sıcak? Bu bilgisayarı cidden alan varmı ya? Bildiğim kadarıyla yıl 2021 oldu acaba 2011 olduda benimmi haberim yok.

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt

Piyasa yüksek caleronlar olmuş. 3500 4000 tl . Ryzen5 3500 islemcili baska bir bilgisayar varsa göster . Sen neyle kiyasliyosun çamaşır makinesi fiyatlariyla felanmi

• Alınmaz.

Ekran paneli: VA

Ram: 4 gb

Kapasite: 256

Sıkı takip ederseniz. Ram 8 ve Kapasite 512 bu fiyatlara denk getirebilirsiniz. IPS ekran zor ama bu fiyatlara.

• xmuratbeyx X kullanıcısına yanıt

Tost makinesi ile karşılaştırıyorum. Çok değil birkaç hafta önce 4199 liraya Acer ryzen 3 4300u 8gb full HD IPS panel satıldı şuan 4599 a var aynı dizüstü bununla aynı fiyat sayılır. Söylediğim dizüstü ile ilandaki dizüstü kıyaslanamaz bile. Bunun gibi çok örnek var ama sen önce az biraz araştır öğren sonra konuşuruz bir ara. Nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 21 Ocak 2021; 18:6:19 >
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt

Senin piyasadan haberin yok hocam . Ben 3 ay önce msi gtx 1650 super gaming x i 1600 tl ye aldim. Şimdi forumda 2200 tl ye sicak diye konu açmışlar. Üründe bitti. Normal bir piyasa olsa 1600 de fazla. Ama dedigim mevcut fiyatlar icinde ayni paralara gidip caleronlu laptop almaktansa vega 8 e sahip ryzen5 3500u lu laptopu almak daha mantikli. Va panel benim tercih ettigim panel turu. Ayni para olsada ips almam.gözü yoruyor. Tek eksiği full hd olmaması. Ama 15 inç de 720 p de idare ediyor. Ben almam bu ürünü ama dedigim gibi insanlar gidip calerona 4 k para verceklerine bu ürünü alsınlar derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.