Şimdi Ara

s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grup_34 -- 12 Aralık 2021; 17:51:17 >

• Dil okulu kısa bir eğitim programı olur sizin için daha uzun soluklu eğitim programlarını araştırın uzun süreli kalmak istiyorsanız.
  • Hocam 2aylik egitim alirsak 2 aylik mi vize veriyorlar,+6ay lazim bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grup_34 G kullanıcısına yanıt
    Yok hocam biraz daha uzun süreli verirler ama 2 aylık kursa 6 ay çıkmayabilir.Ben uzun seneler kalmak istiyorsunuz gibi düşünerek onu söyledim.
  • s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grup_34 -- 12 Aralık 2021; 17:51:44 >
    Daha tecrübeli arkadaşlar cevap versinler hocam.

Yanlış yönlendirmek istemem açıkçası.

Umarım gönlünüzce olur her şey.
    Eger Kanada'ya ziyaret amaciniz egitim icinse size verecegi vize suresi, ulkede goreceginiz egitimin suresi kadar olacaktir.ayrica vize basvurusunda evraklariniz ve vize gorusmesi sirasinda onlara kanitlamaniz gereken durum ulkelerine sadece egitim icin ve egitim suresince kalacaginizi kanitlamis olmaniz gerekecektir.

Kanada, eger evraklari tamam ise ve sizin Kanada'da buldugunuz egitim kurumunun refaransi ile(aslinda referans burada o egitim kurumunun ucretini yatirmak oluyor) size ogrenci vizesi verebilir, tabi sizin farkli planlariniz veya bir ulkenin baska bir ulke vatandasina, o insanin egitim hakki icin verdigi ulkesine giris iznini siz nasil suistimal eder, de kapagi atarim diye soruyorsaniz ona bir cevap veremem

• Takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.