Şimdi Ara

S A G E M (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 700x i çok az test edebildim. Şu an için telefona para harcamayı düşünmüyorum ama öyle bir ihtiyaç duyarsam kesinlikle alacağım telefon my 700x olacak. herkese tavsiye ederim.
  • my501x mp3 çalarında ileri geri sarma varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: toros71

my501x mp3 çalarında ileri geri sarma varmı

cıx bilmiyorum. ama deneriz
  • my501x de mp3 playerde ileri geri sarma yok;
    fakat çok iyi bir telefon bireaz inceleme imkanım oldu
    ben myx6-2 kullanıyorum hemen hemen aynısı
    bu fiyata bu özellikler çok iyi denecekcinsten bir telefon
    1,9 inç ekran (samsung d600 gibi) 176*220 ekran çözünürlüğü çok net bir ekran sağlıyor ayrıca ekran parlaklığıda çok iyi
    myx6-2 deki hafıza kartını takıp çıkarma zorluğu bunda yok
    1,3mp kamera 176*144 3gp video çekimi var
    3gp ve mpeg4 formatında görüntü oynatabilme (tam ekran)
    tam ekran seyrederken video çeviricilerde ayarlarını 220*176 yapar iseniz görüntü kalitesinin çok iyi olduğunu göreceksiniz
    java uygulamaları sorunsuz çalışıyor (opera mini ve mig33 msn)
    fiyatıda 300 ile 350 arası
  • yanlış marka mı? kullanıyoruz acaba hiçmi Sagem gören kullanan yok
    tekrar söylüyorum myx6-2 çok iyi bir telefon
    şimdi onun yerine my501x var.
  • My700x ve My800(tr yok herhalde) güzel telefona benziyorlar ama piyasada nerdeyse hiç görmedim(sagem markasını).telefonların ikiside Java Midp 2.0 destekli yani güçlü java yazılımları geliştirilebilir.Merak ettiğim bişe var , My700x Music edition olanın yanında gelen bt kulaklıkla radyo dinlenilebiliyor mu?Genelde radyo kablosuz kulaklıklarla çalışmıyorda.

Sanırsam sagem Türkiye distribütörü STS servis durumu nasıl acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müntekim -- 8 Mayıs 2007; 11:49:19 >
  • bahsettiğiniz sagemi sanki çok ucuz telefonlar gibi yazmışsınız..buyrun my501x, 330 ytl ucuzmu bu sizce..dahası ayrıntılı bi inceleme olması insanların fikri açısındanda iyi olur.farkını ortaya koyabilmeniz için detaylı incelemeler koyulması gerekir buraya....mesela kendim bi telefon düşünüyorum şu aralar...ama bu sagemlerde menüler nasıldır,mesela kullanımı...yada bi mesaj yazarken telefon nasıldır ağırmıdır yada nokialar kadar hızlımıdır..şarj süreleri nasıldır...bunlar önemli şeylerdir.sadece sırf sagem ismine bakarak fanatiklik yapmak biraz boş işler gibi geliyo bana...enine boyuna telefonun, diğer markalardaki gibi buraya resimli inceleme ve yorumları konulursa bu marka ancak öyle tutunabilir kanımca...

http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=3711&IID=79605

bu arada kimseyi kırmak için bişeyler yazmadım...ama öneriden önce, incelemeleri görelim derim herzaman...

quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

abi, zamanla olur. kimse nette basedilidğini bilmiyordur. zaten sagemi alanların genelde yarısı bizim gibi garibandır diğer yarısı da tarımla uğraşıyordur. yan,i netle alakası en az olan kesimlerdir.

• quote:

Orjinalden alıntı: historical

bahsettiğiniz sagemi sanki çok ucuz telefonlar gibi yazmışsınız..buyrun my501x, 330 ytl ucuzmu bu sizce..dahası ayrıntılı bi inceleme olması insanların fikri açısındanda iyi olur.farkını ortaya koyabilmeniz için detaylı incelemeler koyulması gerekir buraya....mesela kendim bi telefon düşünüyorum şu aralar...ama bu sagemlerde menüler nasıldır,mesela kullanımı...yada bi mesaj yazarken telefon nasıldır ağırmıdır yada nokialar kadar hızlımıdır..şarj süreleri nasıldır...bunlar önemli şeylerdir.sadece sırf sagem ismine bakarak fanatiklik yapmak biraz boş işler gibi geliyo bana...enine boyuna telefonun, diğer markalardaki gibi buraya resimli inceleme ve yorumları konulursa bu marka ancak öyle tutunabilir kanımca...

http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=3711&IID=79605

bu arada kimseyi kırmak için bişeyler yazmadım...ama öneriden önce, incelemeleri görelim derim herzaman...

quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

abi, zamanla olur. kimse nette basedilidğini bilmiyordur. zaten sagemi alanların genelde yarısı bizim gibi garibandır diğer yarısı da tarımla uğraşıyordur. yan,i netle alakası en az olan kesimlerdir.

kardes ben sagemin ithalatcısı değilim. satılıp satılmamasıda umrumda değil. sadece diğer markaları sattıgım gibi onada yer veriyorum
    ürünün ayrıntılı özelliğini distrubutor verir.
    üretici verir
    eger siz bana 330 ytl ye aynı ozellikleri aynı performası sunan üretim tarhihi 1 yılı geçmemiş demode olmamış ömründen 2-3 yıl geçmemiş başka bir model gösterin ona ucuz diyelim
    quote:

Orjinalden alıntı: müntekim

My700x ve My800(tr yok herhalde) güzel telefona benziyorlar ama piyasada nerdeyse hiç görmedim(sagem markasını).telefonların ikiside Java Midp 2.0 destekli yani güçlü java yazılımları geliştirilebilir.Merak ettiğim bişe var , My700x Music edition olanın yanında gelen bt kulaklıkla radyo dinlenilebiliyor mu?Genelde radyo kablosuz kulaklıklarla çalışmıyorda.

Sanırsam sagem Türkiye distribütörü STS servis durumu nasıl acaba?

abi anadoludaki 20-30 büyük telefoncsu birleşip kendi distrubutor aglarını kurdulşar. bunlar samnsung ve sagem getiriyorlar
    tmarket sanırım kendi ortaklarının satabileceği kadar getirmişki yüksek fiyattan satıyorlar.
    normalde durum sagerm avrupadakinden daha ekonomikti
    ama şimdi daha pahalı
    sordugum zaman sagem ile başlattıgımız ortak çalışma ile sagemi en çok parçası bulunan en çok servisi bulunan en sorunsuz marka yapacağız
    30 a yakın teknik servis ve yüzlerce toplama servisi kuracağız bu sebeble artık hizmet için fiyatlarımız yuksek olacak dediler
    bu kuru bir laf kalabalkıpğı da olabilir çünkü geçen 4 ay zarfınd ancak şarj cihazı ve data kablosunu getirdi,ler
    hala tmarket batarya getiremedi
    sanırım dediğim gibi kendileri satıp kendi magazalrında satıp para kazanmak için getirdile r
    my700x satılıyor internette de mevcut
    temmuz ayında porghe mdeli gelcek ama opnu mankenler alır heralde 1500-200 dolardan bahsediliyor
    my700x de bt ile radyo dinleyebilmek için cihazda dahili anten olması gerekiyor çünkü normal kulaklığı anten olarak kullanıyor bu sebeble bt ile radyo dinlememiyor

• Sagem den yeni telefonlar geliyor yaz sıcakları ile beraber
    2MP kameralı MPEG4 video kaydedicili 2 inç ekran ve umts ve edge destekli

birde işletim sistemli ve Wi-Fi destekli telefon.
    daha önceki işletim sistemli mys-7 yi getirmemişlerdi gerçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toros71 -- 13 Mayıs 2007; 10:52:15 >
  • sagemler satışdan kalktımı yoksa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: toros71

sagemler satışdan kalktımı yoksa?

satılıuyor ama
    sadece tmarketlerde beeplerde
    gerci kontdaki tmarket nanay
    insatnbul caddesinde ben göremedim kaçd efa gittim
  • 3G ye geçsekde sagemin 3g li telleride gelse my800x gibi
    3GH ye geçsekde geçmesek de 320*240QVGA 2inç 262000 renk ekran kapaklı 3g ve edgeli ve mpeg4 formatında video kaydedicili yeni sagem seçimlerden önce geliyor

bu arada şu eski modeli çok merak ediyorum Türkiye'ye gelmemişti Myx-8 ve Mys-7
  • Sagemin diğer topiğinde hararet var. Birisi 350-400 YTL lik my700x ile 500-550 ytlil k550 yi karşılaştırmış. Bende dedimki aradaki farkı sen ver madem bu kadar sütüne gidiyorsun
    Usta, siz biraz araştırmıssınızdır. Sanırım bu telefon MY700x in üst modeli Bu telefon K550 ile karşılaştırınca nasıl?
    Ben Sagem.com'dan baktımda Bu telefon 200euro. My700x 180euro. Kaba hesapla My800x in Türkiye'de 240 euro yani 420-450 YTL arasında satılır. K550 ise 500-550 YTL
    Sizden K550 ile My800x arasındaki farkları isteyceğim bir zahmet
    Parasal olarak yine Sagem avantajlı tabiki de
    Ya özellik olarak ?
  • üstat my800x umts ve edgeli Türkiye ye gelmez.
    700x e se walkman telefon etiketi yapıştırıp satsalar meşhur W serisinin bir numarası olur
    haziran ayında veya engeç temmuzda yeni bir sagem gelecek 320x240 2inç 262000 renk ekran kapaklı mpeg4 kaydedicili
  • Sagem my700x Music Box Cep Telefonu
    http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=3711&IID=79608

w810 'un 450 YTL, rokr e2'nin 490 YTL ye gittiği bi pazarda my700x 500 liraya iş yapmasını beklemek çok zor.

400 ytl den satılacak ki böylece milletin ilgisini çeksin, insanlar müzik dinlemek için w810, 6233 yada rokr e2 ye alternatif olarak 700x 'ide ltercih listelerine eklesinler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 21 Mayıs 2007; 12:55:41 >
  • zaten tipide hiç güzel değilmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

Sagem my700x Music Box Cep Telefonu
    http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=3711&IID=79608

w810 'un 450 YTL, rokr e2'nin 490 YTL ye gittiği bi pazarda my700x 500 liraya iş yapmasını beklemek çok zor.

400 ytl den satılacak ki böylece milletin ilgisini çeksin, insanlar müzik dinlemek için w810, 6233 yada rokr e2 ye alternatif olarak 700x 'ide ltercih listelerine eklesinler..

üstat o fiyatı microsd ve meşhur bluetoothkulaklğı ile beraber

normal olanında bildiğimiz kablolu stereo kulaklığı ile beraber fiyatı 360 ile 380 arası pazarlık kabiliyeti ile yanında hafıza kartı da alabilirsiniz
    bu arada gerçekten ses kalitesi mükemmel denemek için pop müzik dinleyerek denenmesini tavsiye ederim

• sagemin ödüllü yeni yarışması başladı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.