Şimdi Ara

S A T I L D I - G G7 ThinQ & 2 Aylık Nokta hatasız 3200>3100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 S A T I L D I - G G7 ThinQ & 2 Aylık Nokta hatasız 3200>3100
    Evkurdan alınma henüz 2 aylık Siyah renk LG G7 ThinQ cihazım satılıktır hatasız ve kusursuzdur.Cihaz toplamda yaklaşık 20 gün falan kullanılmıştır.

Fiyat Pazarlıksız TL

S A T I L D I - G G7 ThinQ & 2 Aylık Nokta hatasız 32003100

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 7 Temmuz 2020 Satıldığı Şehir : Kırklareli, Babaeski Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba hocam GittiGidiyor be n11 sıfırı 2900tl ?

2000den fazla etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetolmez

Merhaba hocam GittiGidiyor be n11 sıfırı 2900tl ?

2000den fazla etmez
    Şöyle ifade etmeye çalışayım hocam N11'de 2900 olsa bile ki o fiyat değil değil, hiçbir cihaz 1 (BİR) ayda içerisinde
    2900 TL'den
    2000 TL'ye düşmez.

Ayrıca siz N11'de 2900 TL LG Türkiye Garantili hangi cihaza baktınız çok merak ettim.
    Benim sattığım cihaz LG G7 ThinQ öncelikle onu belirteyim ve N11 dahil piyasa fiyatı 3900-4200 arası değişiyor.

SIFIR KAPALI KUTU 3400 TL TOPTANCI ALIŞ FİYATI

Yani netice itibarı ile kapalı kutu LG G7 ThinQ'i hiç kimse 2900 TL vermez, olaki bulursanız söz veriyorum ben sizden 3000 TL alacağım.

Gittigidiyor
    N11.COM

• Arkadaş v30 fiyatı ile karıştırmış sanırım. Fiyat piyasaya göre gayet uygun. Satıp şunu alim denecek bir telefonda değil.
  • Merhaba hocam v30 sandım karıştırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetolmez -- 20 Eylül 2018; 1:29:15 >
  • İki günü önce niyetlendim almaya ama özel bir durumdan parayı denk getiremedim. Bekleme kararı aldım. Daha az bir teklif edip kırıcı olmak istemdim. Zorda kalırsan telefoncuya vermeden önce beni ara daha uygun teklif verebilirim belki. Ankara da yaşıyorum kırklarelinde arkadaşlarım var alım işini gerçekleştirebiliriz. İyi günler

Telefonu özel e gönderiyorum .

• Takas var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Koç İstifa

Takas var mı acaba?
    Takas derken neyle hocam ve kaç aylık.Dükkanınızda satışta bir cihaz göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canturkkara

Takas derken neyle hocam ve kaç aylık.Dükkanınızda satışta bir cihaz göremedim.

Alıntıları Göster
    Akşam detaylı pm atacağım
  • takas olurmu
  • arifgs1995 kullanıcısına yanıt
    Takas derken hangi cihazla, kaç aylık ne renk, ithalatçımı, distribütörmü, bunlarıda belirtirseniz çok daha iyi olur.Mümkünse PM'den yazınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canturkkara -- 10 Ekim 2018; 14:38:17 >
  • 3100 lira gayet nefis bir fiyat.Bende burada 3200 den ilana koymuştum ve buradan talip olan arkadaşlardan kim olursa olsun 3100 liradan sorgusuz sualsiz verecektim ama sağolsun arkadaşlar çok kararsız ve acayip pazarlıklara giriştiler nihayetinde forum dışına 3200 TL den geçen hafta sattım pazar günü.
    Ama alıcak olan arkadaş bilsinki nefis bir cihaz alacak.Ayrıca manuel modda video ve fotoğraf işini becebilirse kameraları özellikle muazzam işler çıkartacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 15 Ekim 2018; 23:17:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

3100 lira gayet nefis bir fiyat.Bende burada 3200 den ilana koymuştum ve buradan talip olan arkadaşlardan kim olursa olsun 3100 liradan sorgusuz sualsiz verecektim ama sağolsun arkadaşlar çok kararsız ve acayip pazarlıklara giriştiler nihayetinde forum dışına 3200 TL den geçen hafta sattım pazar günü.
    Ama alıcak olan arkadaş bilsinki nefis bir cihaz alacak.Ayrıca manuel modda video ve fotoğraf işini becebilirse kameraları özellikle muazzam işler çıkartacaktır.
    Değerli hocam aslında android kullanmayı sevenler için gerçekten bitirim bir cihaz çok çok hızlı ekran kalitesi zaten tartışılmaz.İkinci kamerası ile geniş açı çekimi ve gece çekimlerinde de gayet başarılı.
    Tüm samimiyetimle söylüyorum şu an kullanmış olduğum 7 Plus cihazım internet sayfası açmada ve bir çok konuda LG 7 yanına gelemez.
    Diyeceksin sen niye kullanmıyorsun evet cihazı çok çok beğenmeme hatta bir çok samsung un üst düzey modelleri ile kıyas bile yapmama rağmen ios alışkanlığı yüzünden cihazı bir kaç gün gün kullanıp kutusuna koydum.
    Cihaz ilk sahibinden bu yana toplamda 25 gün kullanılmamıştır.Kısmetini ve bu modelin kıymetini bileni bekliyor.
    Hayırlı forumlar diliyorum hocam.

• canturkkara kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun alanada satanada
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

Hayırlısı olsun alanada satanada
    Allah razı olsun hocam.Hayırlı forumlar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.