Şimdi Ara

S.a. Teknoloji Firmalarındaki Aldatmacalar (Notebook) Ekran Kartları Üzerinden spekülasyon.! Öneri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 haftadır notebook takibi yapıyorum...Bizim firmalar neden böyle.Asus k53sv-sx581d kullanıyorum abime laptop alıcam ama adamlar ekran kartını kullanarak fiyatları yükseltiyor.Tam bir karmaşa...özellikle nvidia ekran kartlarındaki revizyon nedeniyle fırsat bu fırsat diyerek vurdular kamçıyı fiyatlara...Ayıp diyorum, kasap bahane bu firmalara diyorum başka bişey demiyorum...
    1600 liraya kadar i5 4gb ram en düşük GT540M ekran kartlı bir laptop(Asus, Lenovo,Samsung, DELL) lazım 3 gün içinde...Önerileriyle yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• asus k53sv yani kendi laptopum. 1300 liraya aldım geçen yıl şu an da o civar. i5 2410 m 4gb ram 320 gb hdd gt540 m ekran kartı var. 500 gb hdd olan modeli de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali3424

S.a.
    1 haftadır notebook takibi yapıyorum...Bizim firmalar neden böyle.Asus k53sv-sx581d kullanıyorum abime laptop alıcam ama adamlar ekran kartını kullanarak fiyatları yükseltiyor.Tam bir karmaşa...özellikle nvidia ekran kartlarındaki revizyon nedeniyle fırsat bu fırsat diyerek vurdular kamçıyı fiyatlara...Ayıp diyorum, kasap bahane bu firmalara diyorum başka bişey demiyorum...
    1600 liraya kadar i5 4gb ram en düşük GT540M ekran kartlı bir laptop(Asus, Lenovo,Samsung, DELL) lazım 3 gün içinde...Önerileriyle yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

bravo kardesim yarama parmak bastin.. Sadece fiyat yukselmiyor o notebooklar o ekran kartlarini kaldirmiyor diskler isiniyor.... Lenovo baslatti bunu butun makinalari 2GB bellekli kartla getiriyor dedigin gibi fiyatlari asiri yukseltiyor kar pesinde kosuyor. Intele sikayet etmek lazim bunlari.

Fujitsu oneririm hemde made in germany ve butcene uygun (integrated kartli)

http://www.bimeks.com.tr/urun/119466/fujitsu-lifebook-ah531-i5-2410-.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old_guru -- 17 Ağustos 2012; 19:34:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

asus k53sv yani kendi laptopum. 1300 liraya aldım geçen yıl şu an da o civar. i5 2410 m 4gb ram 320 gb hdd gt540 m ekran kartı var. 500 gb hdd olan modeli de var.

Tamamda piyasada yok olsa şimdi alıcam.
  • dell 5520,lenovo z580,hp g6 serilerini inceleyin isterseniz.asus cihazlar biraz pahalıya kaçıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: old_guru

quote:

S.a.

bravo kardesim yarama parmak bastin.. Sadece fiyat yukselmiyor o notebooklar o ekran kartlarini kaldirmiyor diskler isiniyor.... Lenovo baslatti bunu butun makinalari 2GB bellekli kartla getiriyor dedigin gibi fiyatlari asiri yukseltiyor kar pesinde kosuyor. Intele sikayet etmek lazim bunlari.

Fujitsu oneririm hemde made in germany ve butcene uygun (integrated kartli)

http://www.bimeks.com.tr/urun/119466/fujitsu-lifebook-ah531-i5-2410-.aspx

Ekran Kartı Belleği256 MB :)) ramda zaten 2gb..:) çöpe atmamak lazım parayı :)) saol öneri için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

dell 5520,lenovo z580,hp g6 serilerini inceleyin isterseniz.asus cihazlar biraz pahalıya kaçıyor

Allah razı olsun yarın vatana gidip z580e bakıcam daha iyisi yoksa fiyat/performans olarak z580i alırım...

• quote:

quote:

dell 5520,lenovo z580,hp g6 serilerini inceleyin isterseniz.asus cihazlar biraz pahalıya kaçıyor

Allah razı olsun yarın vatana gidip z580e bakıcam daha iyisi yoksa fiyat/performans olarak z580i alırım...

Bugün z580i aldım teşekkürler herkese yorumları için..
  • quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun gayet güzel tercih

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun gayet güzel tercih

Saolun :) Açıkçası gözüm kaldı notebookta :) yarın göndericem ama biradere sürpriz yapıp kendi Asus umumu yollasam diye düşünmüyoda değilim :)))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.