Şimdi Ara

***... S K O D A kulübü (56 üye) ....*** (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.207
Cevap
4
Favori
203.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki

***... S K O D A kulübü (56 üye) ....***

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş
    3-4 gün önce 2005 fabia choice 1.4 101 hb aldım.
  • kulüp filan kalmamış gibi gözüküyor
  • www.skodaturkey.com

arkadaşlar eğer skodacı iseniz

aracınızı seviyor iseniz

aracınız hakkında bilmedikleriniz var ise

bakım

koruma

parlatma

modele özgü sorular ve cevapları

paylaşım

kardeşlik

TÜRKİYE ÇAPINDA ORGANİZASYONLAR

bu hafta DÜZCEDE

gelin görün bakın kaynaşın
  • quote:

Orjinalden alıntı: isikayhan

kulüp filan kalmamış gibi gözüküyor

Siz yine de beni de ekleyin 2003 fabia spec.
  • quote:

Orjinalden alıntı: malkafa

quote:

Orjinalden alıntı: isikayhan

kulüp filan kalmamış gibi gözüküyor

Siz yine de beni de ekleyin 2003 fabia spec.

ekleyecek kimse varsa, beni de eklesin:

Yeni Skoda Octavia 2009 Elegance 1.6 MPI Tiptronic Makyajlı(Facelift)
  • burda olmak güzel... güncel...
  • www.skodaturkey.com
  • Merhaba Skodacı arkadaşlar.
    10 gündür Octavia kullanıyorum.2004 ambiante plus 1,6i.araçta lpg var.
    eski aracım(2004 corsa cdtı)biraz küçük gelmeye başlamıştı,temiz bulunca bunu aldım.bagaj değil hangar var bunda.
    araçta abs,klima,yol bilg.,çift airbag,alarm var.
    kol dayama,çelik jant yok.
    plus olması artı olarak ne katıyor araca?
    bi de izlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim,
    artıları;
    *araç gerçekten konforlu ve oturaklı hızlandıkça konforu artıyor,süspansiyonları yumuşak corsanınki daha sertti,zaten en kötü yanı buydu.uzun yol için ideal,sağlam ve güvenli hissi veriyor.
    *aracın iç kalitesi de güzel zaten alman arabalarının ortak özelliği.
    *müthiş bir bagajı var
    *LPG li yakıtı sandığımdan çok daha ekonomik geldi.1200kg bir arabanın bu kadar az yakmasına çok şaşırdım.ş.içi 13kr,ş.dışı 11 kr
    1.3 dizel corsamla aynı yakıyor.lpg ye çok uyumlu bir motoru var.
    eksileri;
    *araç düşük hızlarda giderken (10-20 km gibi )çok gıcırdıyor.sağından solundan plastik gıcırtısı geliyor,çözümü varmı bilmiyorum.
    *kullanım olarak büyük bir araç olduğu için pek kıvrak değil daha ağır kalıyor,corsayı arıyorum özellikle ş.içinde.
    ş.dışında da sollama süresi fazla öyle birden hızlanmıyor,bendeki turbo dizelden sonra ağır geldi.
    *frenleri çok hassas değil dokunmak yetmiyor köklemek lazım.bi de dikkatimi çekti ABS olmasına rağmen sert fren yapınca duyulan o tıkırdama bunda yok.debriyajı da biraz yukarda kavrıyo.
    *ses sistemi çok kötü,bu araca yakışmamış 2 tane arkaya hopörlör taktırmayı düşünüyorum.siz ne tavsiye edersiniz?
    herşeye rağmen verdiği güven ve kalite hissiyle tavsiye edebileceğim bir aile arabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cüneyttan -- 3 Haziran 2009; 0:12:00 >

• Cüneyttan urkadaş çok güzel özetlemişsin. Sizizn orda lpg lt. kaç tl? Lpg kitin nedir? O sesler hatchback araçlarda oluyor malesef. Ben de muzdaribim.
  • aracımda lovato lpg kiti var.en son lpg yi 1,56 tl den almıştım,bugün 1,65tl olmuş.
    sesler bagajdan gelmiyor sağından solundan geliyor,düşük hızlarda araç sağa sola yatınca oluyor gıcırdama.bi arkadaşım daha önce kullandığı mercedeste de böyle sesler olduğunu söyledi,ona göre böyle büyük araçlarda olurmuş.
  • Ne olursa olsun bu araba bu yakıtla güzel... Benim camdan bi ses geliyor onu da halledip artık o beni bırakıncaya dek bineyim diyorum. Bakalım hayırlısı....
  • gıcırtı sorununu çözdüm,kronik vw sorunuymuş.ustam viraj lastiklerine yağ sürdü ses kesildi.
  • forumda in cin top oynuyo
    her neyse octaviamın ses sistemini pek beğenmedim sadece önde 2 hoparlör var.daha iyi ses elde etmek için teybi değiştirip pioneer cd-mp3 çalarmı taksam yoksa arka tarafa 2 hoparlörmü taksam arkadaşlar ne dersiniz?
  • gördüğüm kadarıyla skodacılar genellikle skodaya özel 3 forum sitesine takılıyor
    eskiden skodaya ait ayrı bir bölüm yoktu, açılalı fazla olmadı. nedeni bu olsa gerek
  • Sevgili arkadaşlar herkese merhabalar. Donanım Haber birinci Ankara buluşmasını 7 Şubat'ta yapmıştık. Şimdi ikincisini düzenlemeye geldi sıra. Sizlerinde desteğiyle düzenleyelim diyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar fikir verirse sevinirim.

7 Şubat'taki Ankara buluşmasının konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29459192/mpage_1/key_/tm.htm

Yeni yapmayı düşündüğüm buluşmanın konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_32341909/mpage_1/key_//tm.htm#32341909

Gelmek isteyen tüm arkadaşlara kapımız açık.

Selamlar.

• Öncelikle Yeni Arabasına kavuşanlara Allahtan kazasız cezasız mutlu günlerde binmesini dilerim.
    Arabayla ilgili olan aşşağı yukarı herkes arabada dinlenebilecek baslı şarkılar arar,ben de kendi arşivimden sizler için özenle arabanızda büyük bir zevkle dinleye bileceğiniz tek tek yüklenmiş tam 70 adet yabancı seçme şarkı topladım çoğu kişinin seveceğine adım gibi eminim arkadaşlar şarkıların en büyük özelliği ise dinlene bilir olması yani her hangi bir linke tıkladığınızda karşınıza bir player çıkacak play tuşuna bastığınızda ise şarkıyı dinleme imkanınız olacak özellikle sizler için dinleme olanaklı bu siteye yükledim yani hangi şarkıyı beğenirseniz o şarkıyı download yazan yazıya basarak indire bileceksiniz kimilerinin tarzı farklıdır o yüzden beğenmediğiniz takdirde şarkıyı indirmeme gibi bir lüksünüz olacak 70 şarkıdan beğendiğiniz şarkıları seçerek indirme özelliğine sahip olacaksınız her bir şarkı tamamen bana ve arşivime aittir tamı tamına 4,5 saatte şarkıları tek tek dinleyerek size layık olacak en güzel şarkıları seçmeye özen gösterdim yaklaşık 4,5 saat gibide yükleme işini hallettim , inşallah çoğu kişinin zevkle aracında dinleye bileceği şarkılar seçmişimdir beğendiğiniz takdirde güzel yorumlarınızı okumak benim için en güzel hediye olacaktır.Paylaşmayı bilmek ve Paylaşmak en güzel şeydir Sevgi ve Saygılarımla ......
    Arkadaşlar tek yapmanız gerekenwww.vwcity.tr.cx sitesinden Ses Sistemi İçin Özel Seçim Şarkılar adlı konuyu tıklamak.

• chip tuning uygulaması yaptıran var mı? durum nasıl ve nerede yaptırdılar....
  • merhaba arkadaslar ben de skoda octavia almak istiyorum a5 kasa 2006 veya 2007 model

fakat bir kac kişiden devirtime sıkıntısı duydum acaba aracda kronik sorunlar var mı

çünkü artık sorunu olmayan bir arac istiyorum

birde model olarak en yüksek donanım Elegance modelinde mi

ilginiz icin teşekkürler
  • Kronik sorunu yok; ama sorun çıkabilir tabi... Kral gibi araba bence.... Elegans modeli en donanımlı modeli..
  • Bu sitede Skoda ile ilgili birşey var mı? Ben mi bulamadım yoksa?

quote:

Orjinalden alıntı: mdindas

www.skodaclubturkey.com

buraya bekleriz
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.