Şimdi Ara

***... S K O D A kulübü (56 üye) ....*** (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.207
Cevap
4
Favori
203.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki

***... S K O D A kulübü (56 üye) ....***

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş
  • Octavia A5 elegance larla ilgili kısa süre içinde cevap almam gereken bir sorum var.

Hız sabitleyicisi olmayan (dijital klima var) elegance olabiliyor mu? Yoksa A5 elegance larda hız sabitleyicisi standart mıdır ? Bilen bir arkadaş mesajı görünce hemencecik cevap verse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frau07

Octavia A5 elegance larla ilgili kısa süre içinde cevap almam gereken bir sorum var.

Hız sabitleyicisi olmayan (dijital klima var) elegance olabiliyor mu? Yoksa A5 elegance larda hız sabitleyicisi standart mıdır ? Bilen bir arkadaş mesajı görünce hemencecik cevap verse sevinirim.

bildiğim kadarıyla hız sabitleyici elegance'ta standart
  • Arkadaşlar elimizde 2001 Skoda Fabia 1.4 Mpi'dan çıkma;sadece 3 aylık(2009 yaz) kullanım süreci olan 3.5 cm'lik Maxtrac helezon yayları vardır.Alıcı olan arkadaşın pm'le ulaşması iyi olur.Fiyat olarak 150 TL düşünüyoruz.Pazarlık sünnettir tabi.

Resimler yay ve jant takılıyken.16" jantlar ve 3.5'luk yaylar ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 14 Şubat 2010; 8:28:26 >

• @isikayhan

Teşekkürler, ben de öyle biliyordum.
  • Önce herkese selamlar...
    İnternette, eski bir Skoda servisini ararken farkettim. Kendi forumumda bir Skoda bölümü varmış yaw.. Yuh olsun bana...
    1992'den beri Skoda kullanan biri olarak lütfen beni de listeye ekleyin.
    Gerçi yenilemeyi düşünüyorum ama şu andaki Skoda'm şu
    2001 Fabia Elegance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_sw -- 24 Şubat 2010; 9:56:22 >
  • Beni de ekleyin 2004 Fabia Elegance
  • Evet bende varım,2010 Skoda Octavia Elegance 1.4TSI 122 HP DSG Tiptronik
  • Merhaba arkadaşlar
    16000-17000 arası otm. vites + klima + ABSli bi araç bakıyorum. 2006 Getz, 2006 Rio veya 2003 Jazz gibi araçlar düşünüyorum. Bunların yerine bi Fabia düşünsem, sanırım makyajlı kasa (2004-2005 model) bi araç alabilirim. Tavsiye eder misiniz?

Bir de, bazı yabancı sitelerde bu araçların otm. viteslileri hakkında olumsuz şeyler okudum. Özellikle de kmsi yüksek olanlar hakkında. Otm. vites kullanan arkadaşlar varsa yorum yazarlarsa çok memnun olurum. Kullanan veya teknik bilgisi olan herkesin görüşüne önem veriyorum. Yorumlarını yazarak yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teş. ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcn28

Merhaba arkadaşlar
    16000-17000 arası otm. vites + klima + ABSli bi araç bakıyorum. 2006 Getz, 2006 Rio veya 2003 Jazz gibi araçlar düşünüyorum. Bunların yerine bi Fabia düşünsem, sanırım makyajlı kasa (2004-2005 model) bi araç alabilirim. Tavsiye eder misiniz?

Bir de, bazı yabancı sitelerde bu araçların otm. viteslileri hakkında olumsuz şeyler okudum. Özellikle de kmsi yüksek olanlar hakkında. Otm. vites kullanan arkadaşlar varsa yorum yazarlarsa çok memnun olurum. Kullanan veya teknik bilgisi olan herkesin görüşüne önem veriyorum. Yorumlarını yazarak yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teş. ederim

Skoda Fabia (manuel vites) sahibi olarak, Rio ve Getz i kullandım fakat emin ol - marka fanatizmi falan değil- Fabia ciddi anlamda ikisine de fark atar gerek yol tutuşu gerek iç malzeme kalitesi, gerekse oturaklılığı açısından...
    Her ne kadar insanlar "aman bırak skodayı" modunda olsalar da ben bunu onların cahilliklerine ve ön yargılı olmalarına veriyorum, emin ol bunu söyleyenlerin %90 ı skoda direksiyonuna geçmemiştir....(skoda direksiyonuna geçenlerin birçoğu fazlasıyla memnun)
    FAbia ya gelirsek 101 bg lik olan modellerini tercih etmelisin bence... special, choice ve elegance olursa tadından yenmez :P
    Jazz'ı ise içinin nisbeten geniş olmasıyla biliyorum, fakat biraz daha bayan arabası görünümünde bana sorarsan...

• quote:

Orijinalden alıntı: sems

quote:

Orijinalden alıntı: alcn28

Merhaba arkadaşlar

Skoda Fabia (manuel vites) sahibi olarak, Rio ve Getz i kullandım fakat emin ol - marka fanatizmi falan değil- Fabia ciddi anlamda ikisine de fark atar gerek yol tutuşu gerek iç malzeme kalitesi, gerekse oturaklılığı açısından...
    Her ne kadar insanlar "aman bırak skodayı" modunda olsalar da ben bunu onların cahilliklerine ve ön yargılı olmalarına veriyorum, emin ol bunu söyleyenlerin %90 ı skoda direksiyonuna geçmemiştir....(skoda direksiyonuna geçenlerin birçoğu fazlasıyla memnun)
    FAbia ya gelirsek 101 bg lik olan modellerini tercih etmelisin bence... special, choice ve elegance olursa tadından yenmez :P
    Jazz'ı ise içinin nisbeten geniş olmasıyla biliyorum, fakat biraz daha bayan arabası görünümünde bana sorarsan...

10 Senedir biniyoruz valla

• arkadaşlar bende aranıza katıldım 25000 aldım imzada yazılı olanı
  • Hayırlı oldun dostum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sems

Hayırlı oldun dostum...

sağolasın
  • arkadaslar bı yardım edın 14.000 lıraya kadar arac bakıyorum fabıa 1.2 lerın 2005 modelıne kadar var bu fıyata ama 1.2 ler nasıldır, 1.4 68 bg 2001 modelınede 12.000 lıra dıyorlar sımdı hangısını tercıh etmelıyım amacım modellı bır arabaya bınmek ama motor performansınada onem verırım kafam cok karısık polo fabıa ıbıza uc arac arasında gıdıp gelıyorum ama fıyat ve model yılı olarak fabıa one cıkıyor

1.2 den pişman olurmuyum
  • bende aranıza katıldım "10 1.4 TSİ Superb elegance ile

ama bu topic çok tenha biraz haraketlendirmemiz lazım hadi arkadaşlar bi destek
  • Hayırlı olsun...
    Fotolarını bekliyoruz Superb ün, ilk izlenimlerini de tabi
    quote:

Orijinalden alıntı: sdrturhan

bende aranıza katıldım "10 1.4 TSİ Superb elegance ile

ama bu topic çok tenha biraz haraketlendirmemiz lazım hadi arkadaşlar bi destek
  • Octavia 1.9 TDİ Classic kullanıyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTCsK -- 27 Mart 2010; 14:28:36 >
  • maalesef bu başlığı ilk mesajındaki üye isimleri
    22 Şubat 2007; 23:15:09
    tarhinden bu yana hiç güncellenmemiş
  • skodacıların yeni adresi .bir çok skodacı mevcut ..
    http://www.turkiyeotoforum.com/tr/index.php
  • Bu forum kadar başka yerleri adres gösteren bir forum gördünüz mü? Ne paylaşacaksan burada paylaş, nedir o skodacıların yeni adresi falan.... Hareket gelmeli evet.... Ama 1 yıldır kullandığım scodada çok şükür bir sorun olmuyor ki geleyim sorayım, araştırayım... Hep memnuniyetimi ifade de nereye kadar... Ama şunu paylaşabilirsek... Arkadaşlar OCTAVİA malum sedan görünümlü hatchback bir araç ve bozuk yollarda ses geliyor arkadan.. Buna yönelik önlem alan var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.