Şimdi Ara

***... S K O D A kulübü (56 üye) ....*** (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.207
Cevap
4
Favori
203.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki

***... S K O D A kulübü (56 üye) ....***

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş
  • Arkadaşım o ses olayı hem kronik hem de olması beklenen bir olay... KAdı kızını bile, Türkiye'de ki bozuk yollara soksan ses yapardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sems

Arkadaşım o ses olayı hem kronik hem de olması beklenen bir olay... KAdı kızını bile, Türkiye'de ki bozuk yollara soksan ses yapardı

Hatchback arabalarda oluyormuş evet, mersoda bile... Ama yine de uğraşsak bir şeyler olabilir. Vardır öyle hastalar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akresi

quote:

Arkadaşım o ses olayı hem kronik hem de olması beklenen bir olay... KAdı kızını bile, Türkiye'de ki bozuk yollara soksan ses yapardı

Hatchback arabalarda oluyormuş evet, mersoda bile... Ama yine de uğraşsak bir şeyler olabilir. Vardır öyle hastalar....

Aracınız hangi kasa A4-A5 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

quote:

Orijinalden alıntı: Akresi

quote:

Aracınız hangi kasa A4-A5 ?

Hocam A4 kasa... Vardır inşallah bir çaresi...

• arkadaşlar 2004 octavia ambiente 1.6i 105.000 km de otomatik vites 18.500 tl ne düşünüyorsunuz ? lütfen yorumlarınızı bekliyorum. bu arada acemi şoförüm.
  • Ekle beni de 2010 Octavia 1.6 TDİ Elegance metalik gri renk.49250 TL'ye alındı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 17 Nisan 2010; 17:45:39 >
  • skoda felicia combi
    1998 model
    motor 1,3
    40.000 km.

araç var. ederi nedir acaba bunun.
  • merhaba 2004 model fabia tdi motor gücü 70 mi yoksa 75 hp midir?
    tsk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail

merhaba 2004 model fabia tdi motor gücü 70 mi yoksa 75 hp midir?
    tsk..

sanırım 75 PS; 74 hp olmalı:

1.4 TDI 6V 2003–2005 I3 AMF 1422 cc 55 kW (75 PS; 74 hp) @ 4000 rpm 195 N·m (144 lb·ft) @ 2200 rpm

• quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

quote:

Orijinalden alıntı: corail

merhaba 2004 model fabia tdi motor gücü 70 mi yoksa 75 hp midir?
    tsk..

sanırım 75 PS; 74 hp olmalı:

1.4 TDI 6V 2003–2005 I3 AMF 1422 cc 55 kW (75 PS; 74 hp) @ 4000 rpm 195 N·m (144 lb·ft) @ 2200 rpm

teşekkürler..

• Merhaba arkadaşlar ben de geçen hafta aranıza katıldım 2010 Octavia 1,4 TSI Elegance ile inanılmaz bir araba TSI motora hayran kaldım bir de Bolero müzik sistemini çok beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenouma

Merhaba arkadaşlar ben de geçen hafta aranıza katıldım 2010 Octavia 1,4 TSI Elegance ile inanılmaz bir araba TSI motora hayran kaldım bir de Bolero müzik sistemini çok beğendim

hayırlı olsun
  • merhaba arkadaslar adım muhlis 15 yasındayım gecenlerde skoda octavia aldık 2000 model 1.6 glxi comfort bundan önceki arababmız opel corsa 1.7 dti idi artık bızde buyunce babam la pazara cıktık aklımızda honda civic megane fln vardı 16 ya kadar baktık meganların tipi kayık civic lerde donanım yok fiyat pahalı bi galerici gösterdi bize bunu beyendik ve aldık daha 2 gun once babam galerıcılerı aramıs yetkılı serviste bize cok masraf cıkarmıslar 900 lira kadare babamda adamlara ben sıze guvenerek aldım fln demıs adamlarda gururuna yedıremıs olcakkı sasmazda ttoptancıya gıttık orjinal parçaları sek mı öyle bi şeydiş galiba. triger seti balatalar rotlar filtreler kastrol yag fln debriyaj balataları daha bir cok sey vardı 390 lıraya geldi ve işçilikte 150 lıraya taksitte yaptlar 5 ay yani arac 90000 kilometre yagını suyunu koyup gidebilcegimiz ayara geldi kımı arabaların sırf tırıgerı ıscılık dahıl 500 6000 tl arac a gelınce cok konforlu ben eskıden korsada yer olmadıgı zaman akrabalar fln bagajına otururdum bunuda denedım tup olmasına ragmen sıgdım :D kullanımı babam rahat diyor ama test etmem lazım bir kaç sorum olacaktı . bu araçta yol bilgisayarını calıstırabılıyorum ama saat ayarını fln yapamıyorum kullanım kulavuzudsa yok bilenler yada kullanım klavuzu olnalar varsa link fln verebilirmisiniz .birder araca bir radyo cd çlar birde arakaya 2 hoparlor koymayı dusunuyoruz oyle cok falaz ses cıkarmıcak kalıtelı olsn yeter ne tavsiye edersiniz radyo dahıl maksimum 200 tl olacak iyi günler dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlis06

merhaba arkadaslar adım muhlis 15 yasındayım gecenlerde skoda octavia aldık 2000 model 1.6 glxi comfort bundan önceki arababmız opel corsa 1.7 dti idi artık bızde buyunce babam la pazara cıktık aklımızda honda civic megane fln vardı 16 ya kadar baktık meganların tipi kayık civic lerde donanım yok fiyat pahalı bi galerici gösterdi bize bunu beyendik ve aldık daha 2 gun once babam galerıcılerı aramıs yetkılı serviste bize cok masraf cıkarmıslar 900 lira kadare babamda adamlara ben sıze guvenerek aldım fln demıs adamlarda gururuna yedıremıs olcakkı sasmazda ttoptancıya gıttık orjinal parçaları sek mı öyle bi şeydiş galiba. triger seti balatalar rotlar filtreler kastrol yag fln debriyaj balataları daha bir cok sey vardı 390 lıraya geldi ve işçilikte 150 lıraya taksitte yaptlar 5 ay yani arac 90000 kilometre yagını suyunu koyup gidebilcegimiz ayara geldi kımı arabaların sırf tırıgerı ıscılık dahıl 500 6000 tl arac a gelınce cok konforlu ben eskıden korsada yer olmadıgı zaman akrabalar fln bagajına otururdum bunuda denedım tup olmasına ragmen sıgdım :D kullanımı babam rahat diyor ama test etmem lazım bir kaç sorum olacaktı . bu araçta yol bilgisayarını calıstırabılıyorum ama saat ayarını fln yapamıyorum kullanım kulavuzudsa yok bilenler yada kullanım klavuzu olnalar varsa link fln verebilirmisiniz .birder araca bir radyo cd çlar birde arakaya 2 hoparlor koymayı dusunuyoruz oyle cok falaz ses cıkarmıcak kalıtelı olsn yeter ne tavsiye edersiniz radyo dahıl maksimum 200 tl olacak iyi günler dilerim

bakınız:

Skoda Türkçe Kullanım Kılavuzları
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=32847767

• çok teşekkür ederim isikayhan abi. radyo konusunda öneri yapabilecek birileri varsa sevinirim hayırlı günler.
  • sayın skodacılar acaba bu en son kasa fabialarda hb olanlarında içeriden açılabilen benzin depo kapağı ve içeriden açılabilen bagaj kapağı var mı acaba?
  • b.a.l abi depo kapağı dısardan acılabılır olup olmadıgını resımlerden anlıyabilirsin eyer cıkıntı yoksa içerden açılır. bagajda dısardan acılamıyorsa düğme vardır bağaj düğmesi çok önemli değil zaten
  • depo kapağı içerden bagaj dışardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

depo kapağı içerden bagaj dışardan

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim kdr_
    quote:

Orijinalden alıntı:muhlis06

b.a.l abi depo kapağı dısardan acılabılır olup olmadıgını resımlerden anlıyabilirsin eyer cıkıntı yoksa içerden açılır. bagajda dısardan acılamıyorsa düğme vardır bağaj düğmesi çok önemli değil zaten

muhlis06 bak bu yöntemi hiç düşünmemiştim bu acaba sadece skodalarda mı oluyor yoksa bütün araçlarda böyle midir?
  • bütün araçlarda genelde böyledir zaTEN DEPO KAPAĞI İÇERDE N AÇILIR ARABALARDA AYRIYETTEN KİLİT YOKTUR YANI BENZİNLİKTE FLN ANAHTAR VERMENİZE GEREK YOK
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.